De 9D Arcturiaanse Raad ∞ ‘Neem Nog Meer Van Jullie Macht Terug’ 

De 9D Arcturiaanse Raad ∞
‘Neem Nog Meer Van Jullie Macht Terug’ 

Gechanneld door Daniel Scranton – 20 Februari 2021

“Gegroet. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. We zijn blij ons met jullie allen te kunnen verbinden.

Wij zijn ons al heel lang bewust van de onvermijdelijke veranderingen die op Aarde zouden plaatsvinden, maar wij wisten nooit precies welk pad jullie zouden nemen om te komen waar jullie nu zijn. Jullie zijn al begonnen met het terugnemen van jullie macht op Aarde met deze enorme veranderingen in de manier waarop jullie informatie delen. Jullie zijn niet langer afhankelijk van kranten, nieuws van de grote televisienetwerken, tijdschriften en encyclopedieën voor het merendeel van de informatie die jullie ontvangen over de wereld waarin jullie op dit moment leven.

Het is veel krachtiger voor individuen om hun verhalen en perspectieven te kunnen delen dan om alleen te vertrouwen op één of twee betrouwbare nieuwsbronnen. Jullie hebben ook je macht teruggenomen in de manier waarop jullie toegang hebben tot een mogelijkheid om je eigen bedrijf te beginnen. Dit was dertig jaar geleden veel moeilijker op jullie wereld. Maar kijk hoe snel jullie nu een inkomen voor jezelf kunnen creëren en hoe jullie dat helemaal zelf kunnen doen.

Nu jullie toegang krijgen tot meer van je kracht, is het ook tijd om toegang te krijgen tot meer van je creativiteit, meer van waartoe je altijd al toegang had in jezelf. Jullie hebben een kracht die veel verder gaat dan je vermogen om een website of een inkomstenstroom te creëren. Jullie hebben de kracht om verandering te creëren in de maatschappij, in jezelf, in elk leven dat je aanraakt met je oprechtheid en met de manier waarop je authentiek je energie, je vibratie deelt. Het is tijd om verder te gaan dan de kracht die in het fysieke domein gemanifesteerd kan worden, en het is tijd voor jullie allemaal om toegang te krijgen tot de werkelijke kracht die in je aanwezig is om een gloednieuwe wereld te creëren, een gloednieuw leven, en een gloednieuwe jij.

Wij moedigen jullie aan om niet langer te wachten op meer systemen die jullie de kans geven om jezelf als krachtigere wezens te leren kennen, en het is onze wens om meer van jullie toegang te zien krijgen tot de vibratie, het gevoel van macht in jezelf, zodat jullie werkelijk weten wie jullie zijn en waartoe jullie in staat zijn, zelfs als individu. En jullie zijn zelfs nog krachtiger wanneer jullie samenkomen voor een zaak, zoals wereldvrede of gelijkheid voor diegenen die in het verleden rechteloos zijn geweest.

Jullie zijn er om deze veranderingen teweeg te brengen, en het is de bedoeling dat jullie in jezelf beginnen. Wij zullen jullie altijd terugleiden naar jezelf, omdat wij weten hoe machtig jullie werkelijk zijn en ook omdat er nog nooit een beter moment op Aarde is geweest om te laten zien hoe machtig jullie zijn. Stel je eens voor wat jullie kunnen doen en hoeveel mensen jullie kunnen inspireren.

Wij zijn de Arcturiaanse Raad, en we hebben genoten van het contact met jullie.”

Vertaling: Marieke