De 9D Arcturiaanse Raad ∞ Moeten de Arcturiërs een vorm aannemen en schepen laten landen? 

De 9D Arcturiaanse Raad ∞ Moeten de Arcturiërs een vorm aannemen en schepen laten landen?

Gechanneld door Daniel Scranton – 13 Mei 2021

“Gegroet. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. We zijn blij ons met jullie allen te kunnen verbinden.

We zijn altijd in de verleiding onze vibratie genoeg te verlagen om een fysieke vorm aan te nemen. Niet omdat we weer een lichaam zouden willen hebben, maar omdat we weten dat we door velen serieuzer zouden worden genomen als ze ons in levende lijve zouden kunnen zien. We zouden zeker veel aandacht krijgen als we tussen de mensen zouden lopen of als we schepen zouden landen en uit die schepen tevoorschijn zouden komen om ons bekend te maken. Jullie zijn allemaal zo gewend om met je vijf zintuigen waar te nemen dat je er te veel op bent gaan vertrouwen en soms moeten ze echt opzij worden gezet om dieper te kunnen gaan in je spirituele evolutie.

Velen van jullie weten dat je maar een heel klein beetje kunt zien en horen van wat er werkelijk beschikbaar is om te zien en horen. Toch beschouwen jullie je vijf zintuigen nog steeds als je belangrijkste instrumenten om de werkelijkheid te begrijpen. Een van de voordelen die wij hebben door niet te incarneren is dat we door iedereen gevoeld kunnen worden. Wij zijn niet beperkt in waar wij heen kunnen gaan en hoe wij ons kunnen verbinden en communiceren. Wij zijn altijd beschikbaar voor ieder van jullie en deze transmissies via Daniel zijn bedoeld om jullie te trainen je vibratie in harmonie te brengen met de onze.

Op een dag zullen en kunnen jullie dit vermogen hebben en zullen jullie directe communicatie hebben met ons. Het ontvangen van deze transmissies is jullie training, en het afstemmen op onze inzichten, onze genezing en onze liefde zijn geschenken die jullie jezelf zullen geven wanneer de timing juist is. Sommigen van jullie zijn zich hiervan bewust en jullie hebben je afgestemd. Jullie hebben de voordelen ontvangen van het je afstemmen op onze vibratie. Wat jullie tot nu toe hebben kunnen ontvangen is slechts het topje van de ijsberg. Er is zoveel meer dat wij jullie kunnen geven en het is nu beschikbaar voor degenen die bereid zijn om voorbij de vijf zintuigen te gaan en te reiken naar het gevoel dat wij in jullie activeren telkens als jullie een van deze transmissies lezen of beluisteren.

Jullie ervaren ook meer van jullie Arcturiaanse zelf, terwijl jullie je harmoniseren met onze vibratie en dat is van groot belang voor jullie. We willen dat jullie weten hoe gelukkig we ons voelen als we ons op wat voor manier dan ook met jullie kunnen verbinden. En we willen dat jullie er net zoveel profijt van hebben als wij. Maar om dat te kunnen doen moeten jullie je energetisch voor ons openstellen. Jullie moeten ons binnenlaten en met ons versmelten om volledig te kunnen profiteren van alles wat we te bieden hebben.

Ook al lijkt het scenario waarin wij een fysieke vorm aannemen en jullie komen bezoeken de beste deal, vertrouw ons als we zeggen dat we uit ervaring weten wat het beste werkt. Jullie zijn niet de eerste planeet met wezens die we proberen te helpen en jullie zullen niet de laatste zijn. We nemen wat we leren en gebruiken het om beter te worden in  geven, in onderwijzen en in het ruimte houden voor jullie allemaal om je ware zelf te worden. En net zoals jullie ons kunnen voelen, kunnen wij jullie voelen en we willen gewoon dat jullie weten dat jullie het ieder moment van elke dag zoveel beter doen.

Wij zijn de Arcturiaanse Raad en we hebben genoten van het contact met jullie.”

Vertaling: Marieke