De 9D Arcturiaanse Raad  ∞  Mensen & Buitenaardsen

De 9D Arcturiaanse Raad  ∞  Mensen & Buitenaardsen

Gechanneld door: Daniel Scranton – 15 Oktober 2021

“Gegroet. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. Wij zijn zeer vereerd om met jullie allemaal in contact te komen.

Wij zijn in toenemende mate opgewonden om getuige te zijn van jullie reizen, terwijl wij zien dat jullie steeds meer van de sleutels tot jullie evolutie van bewustzijn ontsluiten. Wij zien dagelijks meer individuen die in zichzelf naar die sleutels zoeken dan wij ooit eerder op Aarde hebben gezien. We weten dat jullie de kracht van meditatie begrijpen, en we merken dat de meesten van jullie dit waardevolle hulpmiddel gebruiken. Wat ons de laatste tijd opvalt is dat jullie allemaal veel meer geïnteresseerd zijn in jullie persoonlijke geschiedenis, jullie reizen door het heelal, en het e.t. DNA en de energie die jullie in je hebben.

Jullie zijn op het punt gekomen dat jullie net zo geïnteresseerd zijn in jullie eigen oorsprongsverhalen als in Area 51, Roswell en andere beroemde verhalen over UFO’s en e.t.s. Jullie beginnen op te merken dat dit niet zozeer een ervaring is die jullie daar ergens in de ruimte hebben, maar dat het er een is waarvan jullie erkennen dat hij binnen in jullie aanwezig is. En wij hebben gemerkt dat jullie je best doen om je eigen buitenaardse oorsprong te ontsluiten en te ontrafelen. Nu, waarom is dit belangrijk, zul je je afvragen? Wel, jullie zoeken naar verbindingen met wezens uit de ruimte en het helpt zeker om te erkennen dat jullie één van hen zijn.

Jullie hebben vaak op een weinig vleiende manier over jezelf gedacht als een collectief. Ofwel waren jullie ver, ver onder dat wat jullie God of Bron noemen, ofwel waren jullie de nederige mensen die naar de hemel keken voor buitenaardsen die met hun schepen naar beneden konden komen om jullie te redden. Nu is een scharnierpunt in de geschiedenis van de mensheid omdat meer en meer van jullie beseffen dat je deel uitmaakt van hun verhaal. Jullie zien in dat zij zich evenzeer met jullie willen verbinden als jullie dat met hen willen doen, en jullie zijn tot het inzicht gekomen dat jullie iets anders te bieden hebben dan goud of slavenarbeid.

Allereerst is de mensheid omhoog geklommen uit de diepte waarin zij zich zo afgescheiden voelde van de Bron en zo verdeeld was in haar opvattingen over de Bron. Jullie hebben zoveel geleden en zoveel negatieve emoties doorstaan gedurende jullie geschiedenis daar op Aarde, en jullie zijn fascinerend vanwege waar jullie je doorheen hebben kunnen worstelen en uit te voorschijn zijn gekomen. Jullie zijn nu tevoorschijn gekomen als de ontwaakte vlinders waarvan jullie e.t. broeders en zusters altijd al wisten dat jullie in staat waren ze te worden.

Nu is het tijd om hen uit te nodigen om hun schepen aan land te brengen, want jullie zijn klaar om hen te leren kennen. Jullie zijn klaar om te co-creëren. Jullie zijn klaar om als gelijken gezien te worden. Dit is het moment om je aan te sluiten bij de galactische familie, om plaats te nemen aan de tafel en te erkennen dat je daar altijd al thuishoorde. Het is niet jullie vooruitgang in technologie die jullie een plaats aan de tafel heeft opgeleverd. Het is het weten dat je erbij hoort, dat je net zo waardig bent als alle andere wezens in het universum om daar te zijn. De werkelijk spirituele mens die wakker is, begrijpt dat hij Bronenergie is en weet dat alle anderen in het hele universum dat ook zijn.

Wij zijn de Arcturiaanse Raad, en we hebben genoten van onze verbinding met jullie.”

Vertaling: Martien / voor wakkeremensen.org