De 9D Arcturiaanse Raad ∞ Maak Maatschappelijke Programmering Ongedaan & Wees Krachtiger

De 9D Arcturiaanse Raad Maak Maatschappelijke Programmering Ongedaan & Wees Krachtiger

Gechanneld door Daniel Scranton – 10 April 2021

“Gegroet. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. Wij zijn verheugd ons met jullie allen te kunnen verbinden.

Wij zijn de wezens in het niet-fysieke die zoeken naar mogelijkheden ons te verbinden met wie of welk collectief dan ook, omdat wij van nature heel nieuwsgierig en onvoorwaardelijk liefhebbend zijn. Wij willen begrijpen wie wij zijn als energiewezens van de Bron, als al-dat-is, en dus zal het leren kennen van ieder onderdeel binnen al-dat-is altijd een van de vele doelen zijn die we nastreven. We kijken naar de overeenkomsten als bewijs dat we allemaal één zijn en we zien de verschillen als onze kracht.

We zijn zoveel krachtiger als een universeel collectief vanwege onze verscheidenheid. Het verschillend zijn stelt ons in staat te botsen, het oneens te zijn en onvoorwaardelijke liefde, wie en wat we werkelijk zijn, te ervaren. Wij waarderen ook de manier waarop de diversiteit in dit universum zo’n prachtig tapijt heeft gecreëerd, zo’n krachtige caleidoscoop. In feite wachten we op de mogelijkheid om andere universa te verkennen, omdat we weten dat we dan nog meer van onszelf zullen ervaren.

Jullie hebben nu allemaal de kans om onvoorwaardelijk het verschil te accepteren tussen jezelf en een ander. Je kunt de diversiteit binnen het menselijk collectief omarmen als datgene wat je sterk, krachtig en interessant maakt. Veel te lang hebben de mensen op Aarde gestreefd naar gelijkheid en mensen hebben geprobeerd om degenen die het niet met hen eens zijn te verslaan. Maar ook jullie zijn van nature nieuwsgierige wezens en jullie medemensen geven je de kans om jezelf beter en vollediger te leren kennen.

Als jullie elk aspect van de mensheid koesteren, elk deeltje op je wereld en elk bestaand perspectief, zullen jullie krachtiger zijn. Jullie zijn niet krachtiger door je vermogen om dat wat vanuit jullie perspectief pure duisternis is, te verslaan. Jullie zijn krachtiger door je bereidheid te aanvaarden dat alles wat je buiten je ziet ook een deel van jezelf is. En alles wat jullie zien zal meer van zijn Eigen Bronenergie worden wanneer jullie er je onvoorwaardelijke liefde in weerspiegelen.

Het ongedaan maken van maatschappelijke programmering kost tijd en het vraagt bereidheid dat te doen. Wanneer je jezelf dus ziet of voelt verzetten tegen iets of iemand, weet dan dat je geprogrammeerd bent om weerstand te bieden, in plaats van te zijn wie je werkelijk bent als een wezen van onvoorwaardelijke liefde. Stap voor stap, kun je per situatie en per moment de maatschappelijke programmering ongedaan maken en zijn wie je werkelijk bent. Zo zul je jezelf en de hele mensheid krachtiger maken terwijl je ook je bereidheid tot buitenaards contact vergroot.

De wereld waarin jullie nu leven is zoals hij is voor een reden. Die reden is jullie expansie, jullie groei en alles wat jullie nog moeten accepteren en omarmen. Het dient jullie allemaal, maar het vergt wel inspanning van jullie kant om resultaat te hebben.

Wij zijn de Arcturiaanse Raad en we hebben genoten van het contact met jullie.”

Vertaling: Marieke