De 9D Arcturiaanse Raad ∞ Maak de Aarde Onherkenbaar Tegen het Einde van 2021

De 9D Arcturiaanse RaadMaak de Aarde Onherkenbaar Tegen het Einde van 2021

Gechanneld door Daniel Scranton – 20 Juli 2021

“Gegroet. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. We zijn blij om met jullie allemaal in contact te komen.

Wij streven altijd naar de hoogste vibrationele staat van zijn die we ooit gekend hebben. Het is een allesomvattend streven dat ons helpt beter te zijn in het dienen van jullie allen, maar het is ook een egoïstisch streven. We willen ons zo goed mogelijk voelen en zo dicht mogelijk bij de Bron komen en we doen het voor de vreugde van de ervaring, maar ook voor de uitdaging om naar nieuwe hoogten te reiken.

Veel van de uitdagingen die jullie op Aarde tegenkomen voelen helemaal niet aan alsof ze jouw keuze waren. Je zit niet te mijmeren over hoe je een slopende ziekte hebt gekozen om de kracht van helende energie te begrijpen en je vaardigheden aan te scherpen om die energie binnen te laten. Met andere woorden, de meeste uitdagingen die jullie op je wereld tegenkomen zijn niet leuk. Wij kiezen ervoor om onszelf uit te dagen op dezelfde manier als een atleet zou proberen zijn beste tijd te verbeteren. Het is een geestelijk streven dat ons zeer geïnteresseerd houdt in waar we nu zijn.

Wij weten dat het op een dag gemakkelijk voor ons zal zijn om in een hogere vibrationele staat te bestaan, maar op dit moment willen wij de grenzen verkennen van wat mogelijk is voor ons als negendimensionale wezens. Wij vertellen jullie dit omdat wij jullie willen inspireren. Wij willen dat jullie weten dat jullie de uitdagingen zullen blijven hebben die helemaal niet lijken alsof ze jullie keuze waren en wij zouden graag willen dat jullie die uitdagingen nog groter maken door jezelf iets te geven om naar uit te reiken.

De meeste andere mensen zouden jullie een heel fysiek doel geven om naar te streven en een tijdschema om dat doel te bereiken, maar wij zijn geen mensen. En dus inspireren wij jullie nu door het verhaal dat wij jullie zojuist verteld hebben om hoger en hoger te gaan in termen van hoe jullie kunnen voelen en wat jullie vibreren. Als je je ogen sluit en je concentreert op je ademhaling terwijl je die intentie vasthoudt om hoger te gaan dan je ooit eerder bent gegaan in je frequentie, en je doet dat één keer per dag, zul je beter en beter en beter worden, en je basislijn zal verschuiven. Je standaardinstelling zal een hogere frequentie zijn dan die ooit was, en je zult niet alleen een beter leven leiden, maar je zult ook meer gereedschappen hebben om anderen te helpen een beter leven te leiden.

Iets wat een erg egocentrische bezigheid lijkt te zijn, hoeft dat niet te zijn, want jullie hebben wel de neiging om te willen dat anderen iets adembenemends ervaren net zoals jij het ervaren hebt. Daarom vertel je mensen over een restaurant of een film waar je bijzonder van genoten hebt. Als ieder van jullie die deze boodschap ontvangt ons voorstel opvolgt en dan één andere persoon laat zien hoe het moet, en hen aanmoedigt om het aan één andere persoon te laten zien en je houdt die ketting gaande, dan kun je tegen het einde van 2021 je wereld veranderen naar een plek die je niet eens zou herkennen en dat zou vanuit ons perspectief een heel goede zaak zijn.

Wij zijn de Arcturiaanse Raad en we hebben ervan genoten om met jullie in contact te komen.” Vertaling: Marieke – voor wakkeremensen.org