De 9D Arcturiaanse Raad ∞ Lichtwerkers: Verander de Wereld 

De 9D Arcturiaanse Raad ∞
Lichtwerkers: Verander de Wereld 

Gechanneld door: Daniel Scranton.- 12 April 2021

“Gegroet. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. We zijn blij ons met jullie allen te kunnen verbinden.

Wij zijn altijd op zoek naar de volgende invalshoek, de volgende verborgen kans, om iemand op Aarde de waarheid te onthullen over wie zij zijn en waartoe zij in staat zijn. Wij houden zoveel van de kans om via onze energetische transmissies licht te sturen en dat door iemand te laten ontvangen. Het is zo’n mooie ervaring. En dit kunnen jullie als lichtwerkers ook doen.

Jullie zijn er om in het licht te ankeren, om het licht te zijn en te verspreiden. Jullie willen meer licht op je wereld en de meeste mensen beseffen dat. Maar ze denken dat de manier om meer licht te hebben is door het elimineren van duisternis. Dat is niet het geval; de manier om meer licht te hebben is het te zijn en het te verspreiden en zo wordt de duisternis overschaduwd door het licht. Plotseling lijkt er minder duisternis te zijn en voelt iedereen zich beter.

Wij nodigen je uit je te richten op plaatsen in de wereld waar meer licht nodig is en het daarheen te sturen. Stuur licht naar die gebieden in plaats van proberen uit te zoeken wie de schuld is van alle duisternis, zodat je die persoon of personen kunt oppakken en opsluiten. Als je het licht bent en het vaak genoeg deelt, zul je merken dat diezelfde mensen beginnen bij te draaien en dat wat je hebt uitgezonden, naar je terugkaatsen. Dit is een heel eenvoudige manier om je realiteit te creëren en een andere wereld te manifesteren. Je doet het door te veranderen wat je uitzendt en je te richten op wat je kunt om een positieve kracht te zijn in je wereld.

En dat kun je niet doen door tegelijkertijd met je vinger te wijzen en proberen de duisternis uit te roeien of te doven. Die twee bedoelingen en handelingen zijn niet verenigbaar. Je moet gericht zijn op het licht, zoals we onszelf getraind hebben om licht te zijn en om op Aarde meer licht te zien en te ervaren. Het is niet altijd gemakkelijk en het is niet altijd leuk. Maar als je ’s morgens bij het opstaan de intentie maakt dat het universum je mogelijkheden brengt om het licht te zijn en je afspreekt dat je in die scenario’s het licht zult zijn, zal het veel gemakkelijker gebeuren.

We denken ook niet dat je meer licht kunt verspreiden als je het moeilijk hebt. Je wilt dat het gemakkelijk en leuk is en dat je het doet terwijl je tijdens je dagelijkse activiteiten naar mogelijkheden zoekt. In wezen zeg je dan tegen het universum dat je de wereld wilt veranderen en dat je bereid bent om dit te doen. En je erkent ook dat je de wereld in feite kunt veranderen. En als je dat doet, zul je een trend starten.

Mensen zullen je opmerken en vragen ‘Waarom lach je altijd? Waarom ben je altijd zo blij? Wat is je geheim?’ En je zult het ze vertellen en ze zullen meedoen, want je verkoopt hen geen religie of een filosofie. Je legt gewoon uit wat je hebt gedaan en hoe het voor jou heeft gewerkt en dat is de beste manier om de mensheid naar de vijfde dimensie te leiden.

Wij zijn de Arcturiaanse Raad en we hebben genoten van het contact met jullie.”

Vertaling: Marieke