De 9D Arcturiaanse Raad ∞ ‘Lemurië, Atlantis, Egypte & Jullie Buitenaards DNA’

De 9D Arcturiaanse Raad ∞
‘Lemurië, Atlantis, Egypte & Jullie Buitenaards DNA’

Gechanneld door Daniel Scranton – 22 Februari 2021

“Gegroet. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. We zijn blij ons met jullie allen te kunnen verbinden.

We zijn zo ontzettend blij met de vooruitgang die we jullie op Aarde als een collectief zien maken. Jullie zijn zo ver gekomen sinds de tijden van Lemurië, Atlantis en Egypte. En jullie hebben dat gedaan met heel weinig bemoeienis en interventie van buitenaardsen. In feite hebben jullie het heel goed gedaan voor jezelf daar op Aarde. Ondanks de manier waarop fysieke buitenaardsen op de een of andere manier betrokken kunnen raken bij jullie spirituele evolutie.

Deze tijd waarin jullie nu leven is de tijd voor jullie om naar voren te treden en te laten zien dat jullie bereid zijn deel uit te maken van de galactische gemeenschap. Het is niet de tijd voor buitenaardsen om met hun schepen aan land te komen en jullie natuurlijke evolutie te verstoren, zoals zij hebben gedaan in de tijd van Lemurië, Atlantis, het Egyptische Rijk, en andere tijden in jullie geschiedenis.

Jullie zouden het prima alleen hebben gedaan, want zelfs zonder fysieke buitenaardsen die binnenkomen en hun schepen aan land brengen, hebben jullie nog steeds dat buitenaardse DNA in je. Sommigen van jullie hebben er meer van dan anderen, maar iedereen op Aarde heeft er een beetje van. En dat buitenaards DNA wordt geactiveerd door allerlei voorvallen die niets te maken hebben met het feit of jullie daadwerkelijk worden bezocht en persoonlijk contact hebben. Zelfs UFO waarnemingen zijn niet helemaal nodig om jullie buitenaards DNA te activeren, maar jullie leven leiden met alle ervaringen die erbij horen zijn de beste manieren om toegang te krijgen tot dat wat diep in ieder van jullie begraven ligt.

Jullie zijn allemaal hoger-dimensionale wezens geweest, en jullie kunnen allemaal zoveel meer worden dan op enig ander moment in de menselijke geschiedenis. Dat komt omdat elk deel van jullie aan het evolueren is om gelijke tred te houden met de energieën die nu naar jullie toekomen. Energieën die meer te maken hebben met jullie zon en de fotonengordel dan met wezens en collectieven zoals wij en de dingen die wij je kunnen sturen.

Het was altijd onderdeel van het plan dat jullie zelf zouden evolueren, omdat het experiment op Aarde deel is van een veel groter verhaal, een verhaal dat in gang is gezet door de Bron. Jullie zijn de aspecten van de Bron die het best zijn toegerust om de mensheid naar dat hogere bewustzijnsniveau te brengen, dat wij en anderen de vijfde dimensie noemen. Wij willen dat jullie trots zijn op wat jullie hebben bereikt en nog zullen bereiken. En wij willen dat jullie nogmaals weten dat je alles in je hebt wat je nodig hebt, en dat jullie dat altijd hebben gehad.

Jullie gaan niet herhalen wat er op Lemurië, Atlantis en in Egypte is gebeurd. Jullie zullen veel verder gaan dan waar die oude beschavingen toe in staat waren. En jullie zullen het doen vanwege dat wat in jullie aanwezig is. Wij weten dat dit waar is.

Wij zijn de Arcturiaanse Raad, en we hebben genoten van het contact met jullie.”

Vertaling: Marieke