De 9D Arcturiaanse Raad ∞ Laat al Jouw Problemen Wegsmelten,

De 9D Arcturiaanse Raad Laat al Jouw Problemen Wegsmelten

Gechanneld door Daniel Scranton – 30 juni 2021

“Gegroet. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. We zijn blij om met jullie allemaal in contact te komen.

Wij zijn zeer geïnteresseerd in de manier waarop een menselijk wezen verlicht wordt op Aarde. Wij zijn geïnteresseerd in het proces dat moet plaatsvinden om dit te laten gebeuren. Velen van jullie hebben gehoord van het idee van de dood van het ego en de donkere nacht van de ziel om het zo maar te zeggen. Anderen die verslavingen hebben gehad, erkennen de kracht van het aan de grond raken en vele ontwakingen hebben plaatsgevonden vanuit de put der wanhoop, maar zo hoeft het niet te gaan.

Je hoeft niet te verwachten dat je leven in een neerwaartse spiraal terechtkomt om verlichting te bereiken en we hopen dat je ervoor kiest om gewoon de gezonde oefeningen te doen waarvan je weet dat ze nodig zijn om je open te stellen voor energieën van een hogere frequentie en je erdoor te laten transformeren. Met andere woorden, als je dagelijks mediteert en bereid bent naar jezelf te kijken om te bepalen wat je moet veranderen, dan kan je verlichting een geleidelijke opwaartse spiraal zijn die niet de minste schijn van wanhoop bevat.

Welk pad je neemt wordt bepaald voordat je in je fysieke lichaam wordt geboren en dat erkennen we. Verschillende zielen willen verschillende ervaringen opdoen en verschillende reizen maken, maar alle reizen leiden uiteindelijk terug naar de Bron. En hoe eerder je dat inziet, hoe eerder je je verlangens versterkt om meer te zijn als Bron Energie. Jullie hebben allemaal de mogelijkheid om dagelijks te gaan zitten en te voelen wat oneindig en eeuwig is in je. En wanneer je dat doet, kom je dichter bij onze definitie van verlichting. Onze definitie van verlichting is het moment waarop je beseft dat het licht altijd al in je geweest is, en dat is de Bron.

Onvoorwaardelijke liefde drijft je fysieke voertuig aan en creëert die realiteiten die je voelt wanneer je als je beste en hoogste zelf handelt. Daarom raden we je aan minstens één keer per dag naar binnen te gaan en die oneindige, eeuwige liefde te voelen die de waarheid is van wie je bent en de waarheid van wat de Bron is. En als je dat doet, zullen alle andere problemen die je in je leven hebt, wegsmelten. Een deel van de reden waarom ze zullen smelten is dat je zult stoppen er zoveel aan te denken en een ander deel is dat je je zult afstemmen op je schepper-zijn.

Je zult beginnen je realiteit te creëren met liefde, in plaats van met boosheid, angst of verdriet. En dan beginnen de dingen om je heen echt te veranderen, maar wat belangrijker is, de verandering begint binnenin je. En je kunt zoveel meer van dit leven genieten als je beseft dat je meer bent dan een speler, een acteur in dit leven. Jij bent de schepper ervan en je schept het voor je eigen bestwil. Je creëert het zodat je meer kunt ervaren van wie je werkelijk bent. En wanneer je verlicht bent zie je anderen ook zoals ze werkelijk zijn. En dat is opwindend, want dat is wanneer de pret op Aarde echt kan beginnen.

Wij zijn de Arcturiaanse Raad en we hebben ervan genoten om ons met jullie te verbinden.”

Vertaling: Marieke – voor wakkeremensen.org