De 9D Arcturiaanse Raad ∞ Krachtig Gebruik Maken van Energieën en Krachten.

De 9D Arcturiaanse Raad ∞ Krachtig Gebruik Maken van Energieën en Krachten. 

Gechanneld door: Daniel Scranton – 5 Juli 2021

“Gegroet. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. We zijn blij om ons met jullie allemaal te verbinden.

Wij zijn altijd in contact met veel verschillende krachten en veel verschillende energieën, zodat het voor ons een uitdaging is om te begrijpen waar we mee te maken hebben. Dit is de chaos van de planeet Aarde. De chaos is te wijtenaan het feit dat jullie zoveel verschillende energieën hebben en zoveel verschillende krachten onder jullie. Jullie hebben de opdracht gekregen om ze allemaal te zeven en alleen degene te gebruiken die heilzaam voor je zijn en de rest weg te gooien. Jullie worden gevraagd om uit te zoeken welke energie en welke kracht je het best kunt gebruiken op een bepaald moment of voor een bepaalde wens van jezelf.

Wat het voor jullie uitdagender maakt dan voor ons zijn de beperkingen van je verstand. Jullie misbruiken je verstand vaak in een poging om iets uit te zoeken. Er zijn ook pogingen van het verstand om te begrijpen waarom iets überhaupt bestaat en met zijn beperkte capaciteit schiet je verstand vaak tekort. Daarom hebben jullie je gevoelszintuigen en je intuïtie.

Daarom nemen mensen die over energie en vibratie praten meestal goede beslissingen. Ze bevinden zich vaak op het juiste moment op de juiste plaats, omdat ze naar hun innerlijke kracht gaan, dat zich in de ruimte van je hart en in je zonnevlecht bevindt. Deze twee gebieden zijn het centrum van je kracht en ze stellen je in staat om een situatie, een  persoon, een gelegenheid of zelfs een kamer in te voelen om te bepalen of het passend voor je is om je op dat moment met die bepaalde energie in te laten.

Degenen onder jullie die de verschillende energieën, krachten en zo hebben kunnen ordenen, zijn soms in staat om heel goed te creëren. Jullie zijn in staat jezelf en anderen te helpen omdat jullie bereid zijn je op dat niveau te begeven, een niveau dat verder gaat dan wat jullie met je verstand kunnen bedenken. En wanneer je bereid bent om naar de energie te reiken en de vibratie te voelen, wordt je geest helderder, omdat je hem hebt ontlast. Je hebt het de kans gegeven om te ontspannen. Dit is ook wat meditatie is.

Wanneer je mediteert stem je je af op de energieën in en om je heen en weet je dat je er krachtig gebruik van kunt maken en ze kunt sturen naar dat wat je wilt wanneer je gewoon je hoofd leegmaakt en die kracht in je voelt die zo krachtig, creatief en expansief is. Degenen onder jullie die dit al een tijdje doen weten precies waar we het over hebben en sommigen van jullie moeten er van tijd tot tijd aan herinnerd worden dat jullie leven in een zee van energie en dat de enige kracht die het waard is om in welke situatie dan ook te gebruiken, de kracht van liefde is.

Wij zijn de Arcturiaanse Raad en we hebben genoten van de verbinding met jullie.”

Vertaling: Marieke – voor wakkeremensen.org