De 9D Arcturiaanse Raad ∞ Kleine Wonderen Om Je Heen

De 9D Arcturiaanse RaadKleine Wonderen Om Je Heen 

Gechanneld door Daniel Scranton – 24 Juli 2021

“Gegroet. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. We zijn blij om met jullie allemaal in contact te komen.

We hebben genoten van het proces om de mensheid op een intiemer niveau te leren kennen dan we konden voordat velen van jullie onze transmissies begonnen te ontvangen. Het is één ding om jullie van een afstand te observeren en het is iets heel anders dat jullie onze boodschappen ontvangen, erop reageren en je rechtstreeks met ons verbindt op je eigen manier. Wij zijn gefascineerd door het potentieel dat in de mensheid aanwezig is en dat nog moet worden aangeboord, omdat wij het unieke genoegen zullen hebben te zien hoe jullie allemaal dat potentieel ontdekken en er dan op een zeer grote manier van profiteren.

Wij zijn opgewonden om te zien wat de mensheid hierna zal doen, want wij kennen ‘de toekomst’ niet en er liggen vele potentiële tijdlijnen voor jullie. We weten wel dat jullie keuzes zullen blijven maken die zullen leiden tot je spirituele evolutie, wat natuurlijk het uiteindelijke doel is op Aarde. Wij zijn onder de indruk van jullie vermogen om de unieke uitdagingen aan te gaan die jullie voor jezelf creëren. Wij weten dat veel mensen meestal op hun verstand en hun daden vertrouwen, maar wij worden voortdurend bemoedigd door diegenen die deze twee typische manieren om problemen op te lossen, loslaten.

In plaats daarvan hebben we gemerkt dat velen van jullie naar binnen gaan, loslaten, zich overgeven en de oplossingen naar je toe laat komen. We zien ook dat meer en meer van jullie je perspectief veranderen op een probleem in je leven. Jullie zullen altijd uitdagingen blijven creëren omdat ze je mogelijkheden geven tot groei. Maar de manieren waarop jullie die situaties en scenario’s in je leven zullen aanpakken, zullen met je mee blijven evolueren. Wij hebben zoveel mensen gezien die figuurlijk met hun hoofd tegen een muur bonkten, alleen om te stoppen, de opluchting te voelen, en dan datgene binnen te laten waar zij om gevraagd hebben.

Jullie weten allemaal waar we het over hebben, want als we jullie bereiken, dan hebben jullie dit van tijd tot tijd in je leven gedaan. Jullie zijn bereid geweest om de meest gebruikelijke manieren om een uitdagende situatie aan te pakken los te laten en jullie zijn in staat geweest om iets van de magie binnen te laten die overal om je heen is. Jullie zijn de scheppers van je werkelijkheid, maar jullie co-creëren allemaal met wezens zoals wij, die jullie kunnen helpen op manieren die je je niet kunt voorstellen.

En zo is loslaten en binnenlaten nog nooit een betere tactiek geweest om het hoofd te bieden aan wat er in je leven op je afkomt. Wij willen diegenen van jullie die hun aanpak veranderen toejuichen en wij willen jullie uitnodigen om je verhalen te delen met anderen, zodat zij kunnen zien hoe kleine wonderen overal om hen heen gebeuren, de hele dag, elke dag, wanneer zij de controle loslaten en de sterke universele krachten binnenlaten die er altijd zijn om te helpen.

Wij zijn de Arcturiaanse Raad en we hebben ervan genoten ons met jullie te verbinden.”

Vertaling: Marieke – voor wakkeremensen.org