De 9D Arcturiaanse Raad ∞ Jullie Zijn Atlantis & Lemuria Overstegen

De 9D Arcturiaanse RaadJullie Zijn Atlantis & Lemuria Overstegen

Gechanneld door Daniel Scranton – 25 September 2021

“Gegroet. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. Wij zijn verheugd om ons met jullie allen te verbinden.

Wij hebben het rimpeleffect ervaren dat de mensheid door het hele melkwegstelsel en universum heeft gecreëerd. We zijn allemaal met elkaar verbonden, en dus wanneer er een verbetering is in de vibratie van het menselijk collectief bewustzijn, merken we het niet alleen, we voelen het. Wij profiteren van de beweging voorwaarts die jullie maken. Dus door jullie allemaal te helpen, helpen we onszelf, en ook al is dit niet onze voornaamste motivatie om jullie te helpen, het is een leuke bonus. Wij willen dat jullie allemaal het rimpeleffect beginnen te voelen dat jullie als individuen hebben op het hele menselijke collectief.

Als jullie jezelf zouden opmerken en jezelf zouden erkennen voor het prachtige werk dat jullie doen, zouden jullie je wat meer kunnen ontspannen. We zien zovelen van jullie denken dat je niet genoeg bijdraagt en de gevolgen daarvan voelen. Nu willen we ook dat jullie de weerklank van dat rimpeleffect voelen. Jullie verhogen je bewustzijn als een collectief, en dat beïnvloedt dan de rest van ons hier in alle hogere dimensionale bestaansvlakken, en dan kunnen wij jullie meer geven omdat we net meer van onszelf zijn geworden.

Dit universum is een prachtige plaats, en het is een prachtige plaats ondanks wat er duister en negatief in is. Jullie hebben allemaal het vermogen om de veranderingen die jullie willen zien en voelen te beïnvloeden, en als jullie die onmiddellijke feedback zouden kunnen krijgen, dan zijn we er zeker van dat we nog meer daden van vriendelijkheid en onbaatzuchtigheid op jullie wereld zouden zien. Dat is de reden waarom wij jullie deze transmissie geven. Wij willen dat jullie weten hoe effectief jullie zijn en dat de veranderingen naar buiten uitstralen en naar jullie terugkaatsen.

Jullie ogen kunnen je misleiden. Je hebt optische illusies, goocheltrucs. Je weet dat je niet het volledige spectrum ziet van wat er voor je ligt. Dus geloof ons als we zeggen dat jullie niet altijd de positieve resultaten kunnen zien die op jullie wereld en in het hele universum hebben plaatsgevonden vanwege jullie bereidheid om meer van jezelf te geven, om dienstbaar te zijn en om te verwerken wat jullie niet langer dient uit jullie chakra-systemen. Wij willen dat jullie het weten en voelen, maar jullie moeten het voelen om het te kunnen ervaren.

Jullie zullen het niet per se zien in de buitenwereld en hoeveel negatieve ervaringen er daarin zijn. Voel dus alsjeblieft voor de verandering in de algemene vibratie van de mensheid, want het heeft jullie hoger gebracht dan jullie ooit geweest zijn, en we omvatten Atlantis en Lemurië, die in die tijden slechts zakken van leven op Aarde waren. Jullie vertegenwoordigen datgene wat het licht voor de mensheid vasthoudt, en er komen elke dag meer van jullie tot het weten van wie jullie werkelijk zijn. Dat heeft een effect op alles in dit universum.

Wij zijn de Arcturiaanse Raad, en we hebben ervan genoten om ons met jullie te verbinden.”

Vertaling: Martien / voor wakkeremensen.org