De 9D Arcturiaanse Raad ∞ Jullie Zelven Naar Het Volgende Niveau Brengen 

De 9D Arcturiaanse Raad ∞ Jullie Zelven Naar Het Volgende Niveau Brengen

Gechanneld door Daniel Scranton – 14 Mei 2021

“Gegroet. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. We zijn blij ons met jullie allen te kunnen verbinden.

Wij hebben een waardering voor degenen die besloten hebben om meer uitdagingen voor jezelf te ervaren in dit leven. Als jullie rondkijken op je planeet, kunnen jullie ongetwijfeld degenen zien die een gemakkelijker pad met veel minder uitdagingen hebben gekozen. En jullie kunnen degenen zien die een heel moeilijk pad met veel uitdagingen hebben gekozen. Natuurlijk moet je die twee uiteinden van het spectrum hebben in een systeem van dualiteit. Dit zijn keuzes. Sommigen zouden rondkijken en zeggen: “Die persoon heeft meer karma dan de ander,” maar alles is een keuze.

En degenen onder jullie die meer en moeilijkere uitdagingen hebben gekozen, doen het zware werk voor de rest van de mensheid. Jullie slaan nieuwe wegen in met het niveau van verlangen waartoe jullie toegang hebben. En met alle energie die jullie oproepen, zullen jullie zeker een moment hebben waarop jullie het allemaal binnenlaten. Je krijgt de interessantere, leukere rit. Ook al lijkt het comfortabele leven je aantrekkelijker, het leven dat je gekozen hebt biedt de meeste mogelijkheden tot groei.

Je kunt voelen hoeveel energie er op je wacht om gedownload te worden wanneer je stil bent, gegrond in je fysieke lichaam en je je hand uitsteekt om al die energie te voelen. Vaak is het daar in je veld, wachtend op een kiertje zodat het binnen kan komen en je kan helen en de overvloed en de vermogens kan geven die je wenst. Natuurlijk betekent het niet dat als je een van deze gigantische downloads binnenlaat, je ophoudt jezelf voor uitdagingen te stellen. Jullie zijn degenen die inzien hoe belangrijk het is om uitdagingen te hebben om je verlangen te versterken, meer energie op te roepen en dit vervolgens binnen te laten.

Wanneer je je ervan bewust bent dat je dit doet, weet je welke stappen je moet nemen. Wanneer je je er niet van bewust bent, voelt het leven gewoon moeilijk en wil je het opgeven. Je zou je zelfs suïcidaal kunnen voelen. Op die momenten denk je zeker niet dat je het met opzet doet.

Maar er zijn van die momenten die je voor jezelf hebt uitgekozen, waarop je je verslagen en depressief hoort te voelen, alsof er geen hoop meer is voor jou of voor de mensheid. Dat is wanneer de sappen beginnen te stromen. Dan begint je hogere zelf je echt naar binnen te roepen om die opening te voelen en die enorme hoeveelheid energie binnen te laten. En alles wat jullie iedere keer doen als je vooruit gaat in je leven is meer en meer en meer oproepen. Laat het jezelf voelen. Laat het binnen.

Het heeft niets te maken met verdienen of goed genoeg zijn in de ogen van de Bron. Jullie hoeven alleen maar te voelen dat jullie in je eigen ogen goed genoeg zijn om alles te ontvangen wat jullie hebben opgeroepen. En dat betekent dat je alle schaamte, schuld en oordelen die je met je meedraagt, moet loslaten. We weten dat dit een hele opgave is, maar we weten ook dat jullie het beu zijn om ermee rond te lopen en dat jullie klaar zijn om jezelf naar dat volgende niveau te tillen.

Wij zijn de Arcturiaanse Raad en we hebben genoten van het contact met jullie.”

Vertaling: Marieke