De 9D Arcturiaanse Raad ∞ Jullie worden betere Leraren, Helers & Gidsen

De 9D Arcturiaanse Raad Jullie worden betere Leraren, Helers & Gidsen 

Gechanneld door Daniel Scranton – 28 Juli 2021

“Gegroet. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. Wij zijn verheugd om ons met jullie allemaal te verbinden.

Wij zoeken in onszelf naar toegangspunten tot het bewustzijn van de mensheid. Met andere woorden, we zijn op zoek naar wat we met jullie gemeen hebben om beter op dezelfde golflengte te komen als ieder van jullie die voor ons openstaat. We zoeken naar datgene wat ons bindt voordat we jullie de nieuwste overdracht van energie en informatie willen geven, want we willen niet dat het boven jullie hoofd gaat. We streven er ook naar de grootste impact te hebben met de minste inspanning en energie. Dit helpt ons om meer te helpen. Je zou het een stijl van communiceren kunnen noemen, maar eigenlijk gaat het allemaal om efficiëntie. Zoals we al zeiden, willen we zoveel mogelijk mensen bereiken en een zo groot mogelijke impact hebben.

We weten dat jullie dit ook willen en dus leren we je op die manier hoe jullie betere leraren en gidsen kunnen zijn voor je medemensen. Jullie hebben de hele tijd van ons geleerd, ook al waren de meesten zich er niet van bewust dat dit een les was, naast een genezing en zoveel andere dingen. Elke transmissie die wij jullie geven is bedoeld om onszelf steeds minder relevant en meer overbodig te maken. Dat zou een echte verwezenlijking van onze doelstellingen zijn, want het zou betekenen dat jullie ons niet meer nodig hebben, en dat er genoeg van jullie meesters en de beste leraren, genezers en gidsen zouden zijn geworden voor de algemene bevolking op Aarde.

Jullie zijn harder nodig dan jullie beseffen en er is altijd meer aan de hand dan je verstand kan bevatten. Wij zijn niet de enigen die dit effect op jullie hebben en wij werken samen met andere wezens en groepen die ook proberen meer meesterschap in jullie te creëren. We werken synergetisch samen, want we hebben niet alle antwoorden en alle ervaringen waaruit we kunnen putten om jullie zo goed mogelijk van dienst te zijn. Daarom zijn partnerschap en samenwerking zo belangrijk. Ze zijn belangrijk hier in het niet-fysieke rijk en ze zijn belangrijk daar, als jullie proberen meer mensen te bereiken en meer te worden van het collectief dat wij ‘Het Ontwaakte Collectief’ hebben genoemd.

Als jullie samenwerken als een collectief, verrichten jullie wonderen. Jullie kunnen bergen verzetten en jullie kunnen alles doen waar jullie je zinnen op zetten omdat jullie de volledige steun hebben van alle dienstbare wezens in de hele melkweg en het universum. Wij weten dat de mensheid zal slagen, ondanks hoe het er soms uitziet op Aarde en wij weten dat omdat wij niet alleen vertrouwen hebben in jullie, maar ook in onszelf en in alle helpers hier in de hogere rijken.

Wij zijn de Arcturiaanse Raad en we hebben genoten van de verbinding met jullie.”

Vertaling: Marieke – voor wakkeremensen.org