De 9D Arcturiaanse Raad  ∞ Jullie Opdracht & Jullie Missie

De 9D Arcturiaanse Raad  ∞ Jullie Opdracht & Jullie Missie

Gechanneld door: Daniel Scranton – 4 Januari 2022

“Gegroet. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. Wij zijn verheugd om ons met jullie allen te verbinden.

Wij zijn een collectief bewustzijn, net als jullie. Jullie zien jezelf als individuen met je eigen gedachten, je eigen ideeën, die van binnenuit inspiratie krijgen om iets te doen of iets te zeggen, of zelfs om gewoon ergens over na te denken. Maar jullie sluiten vaker aan op het collectief bewustzijn van de mensheid dan jullie denken.

We hebben jullie dit al eerder gezegd, maar we zeggen het nu opnieuw: jullie gedachten komen niet uit jullie hoofd. Jullie ontvangen ze, net zoals jullie alle energieën ontvangen, en wanneer jullie over jezelf beginnen te denken als een deel van een collectief, realiseren jullie je twee dingen. Ten eerste kun je het collectief helpen door wat je in dat collectief bewustzijn stopt, en dat vereist geen enkele actie van jouw kant. Het enige wat je hoeft te doen is doelbewust een gedachte te denken. Ten tweede wordt je beïnvloed door het collectieve bewustzijn waarvan je deel uitmaakt.

Besef daarom dat wat er met je aan de hand is, te wijten kan zijn aan het feit dat je iets oppikt dat gaande is binnen jullie menselijk collectief en het bewustzijn dat jullie allen delen.

Als jullie je dit eenmaal realiseren en ernaar beginnen te leven, zal jullie leven gemakkelijker en beter worden omdat het zinvoller zal zijn, en omdat jullie zullen begrijpen dat het soms gewoon jullie rol is om te werken met de energieën die er zijn.

Nu, wat bedoelen we met ‘werken met de energieën’? Als er iets gaande is met het collectief bewustzijn, zoals bijvoorbeeld een pandemie, dan kun je jezelf afvragen hoe je erdoor beïnvloed wordt, door het geheel, niet alleen het deel waar je op gefixeerd bent, en dan kun je jezelf afvragen hoe je kunt helpen. En dan hebben we het niet over het maken van video’s en social media posts over je overtuigingen over de pandemie.

We hebben het over het helpen van het collectieve bewustzijn, waar jij deel van uitmaakt, om te helen, om het niveau van bewustzijn te verhogen, en om meer compassie te hebben voor degenen die lijden.

Want ongeacht wat jullie er wel of niet van geloven, er is lijden aan de gang, en jullie, als deel van een collectief, worden door dat lijden beïnvloed. In zekere zin ben jij het die het lijden veroorzaakt. Dus je moet beginnen met jezelf te helpen om je stabieler, vrediger en meer op je gemak te voelen. Je moet de trilling activeren die je buiten je wilt zien, en dan kun je beginnen meer te denken in termen van hoe je dienstbaar kunt zijn aan dit collectieve bewustzijn dat jullie allen delen als menselijke wezens. En jullie kunnen dit doen voor elk probleem waar de mensheid mee geconfronteerd wordt. Er is oorlog, er is armoede, er is honger, er is geweld tussen individuen. Er zijn allerlei soorten problemen daar op Aarde waar jullie mee te maken hebben, en ook al gebeuren ze misschien niet bij jullie thuis, of in jullie buurt, of zelfs in jullie land, ze zijn echt, en ze maken deel uit van jullie opdracht.

Wat jullie de mensheid kunnen geven om het niveau van bewustzijn te verhogen zal altijd iets zijn waar jullie je eerst op afstemmen en dan verspreiden. Dus jullie kunnen je afstemmen op paranoia, op slachtofferschap, op het gevoel dat je wordt gemanipuleerd, onderdrukt en dat alles, of jullie kunnen je afstemmen op jullie kracht, de kracht die jullie in je hebben om jezelf te transformeren en die energie van bekrachtiging naar anderen te verspreiden, zodat iedereen in jullie collectief in vrede kan zijn, op zijn gemak, en vreugde, vrijheid, opwinding en liefde kan leven. En wanneer genoeg van jullie dat als jullie missie zien, dan kunnen jullie zoveel veranderen zonder zelfs maar de kamer te verlaten waarin jullie nu zitten.

Wij zijn de Arcturiaanse Raad, en we hebben genoten van de verbinding met jullie.”

Vertaling: Martien / voor wakkeremensen.org