De 9D Arcturiaanse Raad ∞ ‘Jullie Onlogische Spirituele Pad’

De 9D Arcturiaanse Raad ∞
‘Jullie Onlogische Spirituele Pad’

Gechanneld door Daniel Scranton – 4 Maart 2021

“Gegroet. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. We zijn blij ons met jullie allen te kunnen verbinden.

Wij proberen altijd de juiste combinatie van energieën en galactische lichtcodes te vinden om naar jullie te sturen. Als we een combinatie vinden die werkt, blijven we die een tijdje gebruiken. We willen zien of er een cumulatief effect optreedt wanneer jullie keer op keer met dezelfde energieën en lichtcodes worden gebombardeerd. Er komt echter altijd een moment dat we de formule moeten aanpassen, en door het te veranderen, geven we jullie iets nieuws, iets anders, iets dat jullie op de juiste manier prikkelt, dat is tenminste altijd onze wens.

Wij nodigen je uit hetzelfde te doen. Misschien merk je dat je iets aan het ontgroeien bent, zelfs als het iets is dat je vroeger veel plezier gaf, of een spirituele oefening waar je veel baat bij had. Het betekent echter niet dat je altijd dezelfde resultaten zult krijgen, want je bent namelijk voortdurend aan het uitbreiden en groeien. Jullie hebben op Aarde iets dat rituelen heet, en rituelen kunnen effectief zijn wanneer ze nodig zijn en op de juiste manier gebruikt worden. Maar zonder het zelfs te beseffen kun je er ineens geen profijt meer van hebben, of misschien ben je bang dat als je het ritueel loslaat, je op de een of andere manier spiritueel achteruit zult gaan.

We willen dat je weet dat je spiritueel nooit achteruit zult gaan. Je zult altijd in een opwaartse spiraal blijven totdat je ascendeert. En sommige paden die je neemt zullen kort zijn en andere paden zullen langer zijn. Maar aan het eind van dit alles kun je ze allemaal op één hoop gooien en ze je spirituele pad noemen, zelfs als het helemaal niet logisch lijkt. Wat een ego of een geest moeilijk kan begrijpen over het leven, is dat het nooit logisch zal zijn als je naar het grotere plaatje kijkt. Dat hoeft ook niet. Het is oké als je leven voor jou niet logisch is. Het is oké als je spirituele pad niet duidelijk voor je is uitgestippeld.

Onthoud alsjeblieft dat je altijd koerscorrecties mag maken en dat je jezelf of je beslissingen aan niemand hoeft uit te leggen. Wij begrijpen dit in de hogere rijken, omdat we kunnen zien hoe chaotisch het leven op Aarde is. We kunnen zien hoeveel variatie jullie hebben om uit te kiezen en jullie worden verondersteld zoveel mogelijk van die variatie te onderzoeken. Wees consequent in je geaardheid, in je aanwezig zijn, in het afstemmen op je gevoelens, en in het gecentreerd zijn in je hart. Maar laat voor de rest je pad spontaan zijn en laat het op elk moment van iedere dag voor je opdoemen. Maak je geen zorgen over wat iemand anders ervan denkt, want het is jouw reis en de jouwe alleen.

Wij zijn de Arcturiaanse Raad en we hebben genoten van het contact met jullie.”

Vertaling: Marieke