De 9D Arcturiaanse Raad ∞ Jullie Missie Om Menselijke/ET Ambassadeurs Te Worden

De 9D Arcturiaanse Raad ∞  Jullie Missie Om Menselijke/ET Ambassadeurs Te Worden 

Gechanneld door: Daniel Scranton – 7 September 2021

“Gegroet. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. We zijn blij om met jullie in contact te komen.

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe ambassadeurs, mensen die bereid zijn om als tussenpersoon te dienen voor Buitenaardsen en de rest van de menselijke samenleving daar op Aarde. We weten dat velen van jullie op zoek zijn naar een doel, dat velen van jullie verward zijn over wat jullie daar doen en wat jullie verondersteld worden te doen, en er zijn velen die zich afvragen wat hun rol zal zijn in de toekomst, wanneer de mensheid deel wordt van een Galactische gemeenschap met vele andere wezens van vele andere sterrenstelsels, en zelfs Galaxies.

De rol van ambassadeur zal door velen moeten worden vervuld, en diegenen onder jullie die zeer enthousiast zijn over het ontmoeten van E.T.s. in levende lijve zijn de ideale kandidaten voor die posities. Jullie zullen aan de E.T.s die jullie ontmoeten op schepen en andere werelden, en zelfs op Aarde, kunnen uitleggen wat er gebeurd is, hoe de mensheid gekomen is tot waar ze nu is. Op dit moment doen jullie veel waarnemingen en minder deelnemen. Jullie zijn daar om op te merken wat de gemiddelde mens beweegt en hoe de verschillende disfuncties in jullie samenleving zijn ontstaan. Jullie kunnen dit doen zonder een oordeel te vellen over mensen en over de hele mensheid. Dat zal belangrijk zijn, want je zult ook voor jullie mensen moeten opkomen.

Er zal natuurlijk begrip zijn, maar ook een aantal misvattingen die de E.T.s hebben over wat er precies is voorgevallen daar op Aarde dat heeft geleid tot de plaats waar jullie nu zijn, en ook, zullen jullie voortdurend evolueren vanaf nu tot de tijd dat deze ontmoetingen plaatsvinden in jullie wakende staat. Jullie hebben al ontmoetingen met  E.T.s ’s nachts wanneer jullie slapen op het astrale vlak, en jullie voeren dit soort gesprekken, en veel daarvan is oefening voor wanneer jullie het in levende lijve zullen doen. Zelfs als je je deze interacties niet herinnert, hebben ze een impact op je. Je wordt beter in het oefenen van diplomatie, in het begrijpen hoe je moet communiceren en hoe je contact kunt maken met e.t.-wezens op een respectvolle manier en op een manier die iedereen ten goede komt.

Dus zie je, als je het verlangen hebt om je te verbinden met E.T.s , gekoppeld aan die intentie voor iedereen om te gedijen, dan heb je de juiste ingrediënten in je om een ambassadeur te worden, en we zullen met je blijven werken en ook aan je blijven werken, zodat jullie de beste ambassadeurs kunnen zijn die je maar kunt zijn, en de hele mensheid kunnen vertegenwoordigen met gratie en waardigheid, met begrip van wat mensen nodig hebben om te helen en om hun ware zelf te worden.

Volledig en open E.T.-contact zal een groot deel van jullie spirituele evolutie zijn, die jullie dan in staat stelt klaar te zijn om de verschuiving te voltooien. En geloof ons als we zeggen dat jullie niet al het plezier willen overslaan en meteen naar de vijfde dimensie willen gaan, waar open E.T. contact natuurlijk een gegeven is. Deze volgende fase waar jullie in stappen zal zo leuk zijn, zo vreugdevol, en zo verhelderend, en dat is zoals jullie bestaan zou moeten zijn.

Wij zijn de Arcturiaanse Raad, en we hebben genoten van onze verbinding met jullie.”

De Arcturiaanse Raad

Vertaling: Martien /wakkeremensen.org