De 9D Arcturiaanse Raad ∞ Jullie maken het Onmogelijke mogelijk

De 9D Arcturiaanse Raad ∞
Jullie maken het Onmogelijke mogelijk

Gechanneld door Daniel Scranton – 6 December 2020

“Gegroet. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. We zijn blij ons met jullie allen te kunnen verbinden.

We hebben de hoogste waardering voor jullie allemaal vanwege je vermogen om ongelooflijke ervaringen voor jezelf te creëren die verder gaan dan de verwachting van de gemiddelde persoon. Jullie die ontwaakt zijn tot je ware aard als Bron Energie Wezens, hebben onmogelijke kansen kunnen creëren. Je hebt keer op keer wonderen in je leven mogen ervaren, en het is je bereidheid om te zijn wie je werkelijk bent die je tot deze prachtige ervaringen heeft gebracht.

Jullie zijn niet alleen pioniers en wegwijzers. Jullie zijn ook magiërs en je bent zelfs in staat om binnen het onbekende te creëren. Wat je naar deze geweldige positie heeft gebracht, is je vermogen om dat wat eeuwig en oneindig is binnen in je, aan te boren. Voor het grootste deel van de mensheid is die geest, dat gevoel van het goddelijke in je, uitgedoofd. En voor velen van jullie stond het in deze incarnatie vele malen op het punt om te worden uitgedoofd, maar je hield vol. Je bent in deze fase van je ontwikkeling aangekomen en niemand anders kan hiervoor de eer opeisen.

Je hebt keuzes gemaakt die je in staat hebben gesteld om op deze plek in je leven te komen die zo veel verder gaat dan waar het grootste deel van het collectief is. En nogmaals, je deed het met de bereidheid om naar binnen te kijken, in plaats van te vertrouwen op de goedkeuring van een persoon buiten je. Jullie maken deze reis beter voor jezelf en de rest van de mensheid, en jullie maken er zeker een betere show van voor de rest van de Melkweg, die aan het meekijken is.

Blijf geloven in je vermogen om iets te scheppen wat nog niet bekend, gezien of gehoord is. Laat elk idee los van een autoriteit buiten je, en we zullen je blijven steunen vanaf onze verheven plek, en we zullen ons blijven verbazen over iedere stap die je zet op deze geweldige reis die jullie allemaal aan het maken zijn.

Wij zijn de Arcturiaanse Raad en we hebben genoten van het contact met jullie. ”

Vertaling: Marieke