De 9D Arcturiaanse Raad ∞ Jullie Macht Als Beïnvloeders

De 9D Arcturiaanse Raad ∞ Jullie Macht Als Beïnvloeders

Gechanneld door Daniel Scranton – 1 Mei 2021

“Gegroet. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. Wij zijn verheugd ons met jullie allen te kunnen verbinden.

Wij verheffen het bewustzijn van de mensheid met onze energetische transmissies. Wij weten dit omdat wij aan kunnen voelen wanneer iemands bewustzijn wel of niet wordt verhoogd door wat hij ontvangt. Wij stemmen ons op jullie af om er zeker van te zijn dat deze transmissies het gewenste effect hebben. Zij zijn ontworpen om je dichter bij de Bron te brengen en dichter bij wie je werkelijk bent

Wanneer wij de mensheid observeren, zien wij mensen informatie delen die niet noodzakelijkerwijs is ontworpen om het bewustzijn van de waarnemer of de ontvanger te verhogen. Het is goed bedoeld, het is bedoeld om te informeren, maar er wordt weinig rekening mee gehouden of wat gedeeld wordt het bewustzijn zal verhogen van de mensen die dat bericht, die video of die mening ontvangen. Dit is iets wat jullie jezelf van nu af aan willen afvragen wanneer je overweegt iets wel of niet door te geven waarvan jij gelooft dat het waar is.

Vraag jezelf af of de persoon die die informatie ontvangt hierdoor een hogere vibratie zal hebben, of dat het misschien het tegenovergestelde effect zal hebben. Wat de mensheid nu meer dan ooit nodig heeft, is dat mensen zich bekommeren om hun trillingsfrequentie. Je moet om je eigen vibratie geven en om de vibratie van degenen wier leven je beïnvloedt. Er zijn mensen die worden beschouwd als beïnvloeders op jullie wereld omdat ze een groot aantal volgers hebben op sociale media. Jullie zijn allemaal Beïnvloeders, jullie hebben allemaal de mogelijkheid om positieve, negatieve of neutrale vibraties uit te zenden.

Jullie mogen kiezen. Het is aan jullie wie je op een bepaald moment bent. Wanneer je die keuze bewust maakt, is het veel gemakkelijker om te kiezen voor het verspreiden van een hoge vibratie. Iets wat mensen zal helpen om zich beter te voelen en wat uiteindelijk het bewustzijnsniveau op je wereld zal verhogen. Het delen van kennis en informatie zijn acties om een dorstige geest te stillen, een geest die op zoek is naar antwoorden, naar oplossingen, naar theorieën  over wat er gaande is op jullie wereld.

We willen dat je nadenkt over het delen van energie, het delen van liefde, het delen van een post of een perspectief dat meer zou kunnen doen dan het vergaren van likes, commentaar en shares. Projecteer in de wereld datgene waarvan je wilt dat er meer naar je terugkomt. Want zoals velen van jullie weten is dat hoe dit universum werkt. Gebruik je kracht om het bewustzijn van je medemensen te verhogen. En je zult niet alleen dichter bij ons zijn wat onze bedoeling is, maar je zult ook dichter bij je ware zelf zijn.

Wij zijn de Arcturiaanse Raad en we hebben genoten van het contact met jullie.”

Vertaling: Marieke