De 9D Arcturiaanse Raad ∞ Jullie Impact op de Wereld & het Universum

De 9D Arcturiaanse Raad Jullie Impact op de Wereld & het Universum

Gechanneld door Daniel Scranton – 2 Mei 2021

“Gegroet. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. We zijn blij ons met jullie allen te kunnen verbinden.

We zijn erg geïnteresseerd in het volgen van de vooruitgang van de mensheid. Het helpt ons namelijk om feedback te krijgen wat betreft onze leringen en energetische transmissies. We weten wie ons ontvangt en wie niet. We weten dat sommige mensen ons bewust ontvangen en anderen niet. We weten dat sommigen in staat zijn om de woorden te absorberen, maar niet de energetische transmissies. En zo zijn we in staat om de vooruitgang van elk van deze groepen mensen in kaart te brengen en aanpassingen te maken. We hebben er veel plezier in om jullie te zien groeien en vooruitgaan, omdat we kunnen zien welke impact onze energetische transmissies op jullie hebben.

Jullie hebben niet allemaal hetzelfde vermogen en dat is jammer. Het is jammer dat jullie niet de hele tijd kunnen zien hoe je je wereld beïnvloedt. We weten dat als iedereen dat kon, ze veel bewuster zouden zijn van wat ze de wereld in sturen. En als jullie dienstbaar willen zijn maar je weet niet wat je moet doen, vertrouw er dan op dat je altijd invloed hebt met de gedachten die je denkt, de intenties die je hebt, de trillingen die je uitzendt en de woorden die je spreekt.

Je moet vertrouwen in een soort rimpeleffect en weten dat iedereen in de wereld wordt beïnvloed door alles wat er intern en extern met jou gebeurt. Dus als je een impact wilt maken, aarzel dan alsjeblieft niet om die energetische aanpassingen te maken, alleen omdat je misschien niet kunt zien hoe ze de wereld en iedereen daarin hebben beïnvloed. In feite, hier is een nog betere benadering voor jullie. Doe wat je doet, denk wat je denkt, zeg wat je zegt, en vibreer hoe je vibreert omdat dat goed voelt. Laat het moment waarop je resoneert met wat je naar buiten brengt genoeg zijn.

Laat je leiden door je gevoelens en zorg ervoor dat je gevoelens er voor jou toe doen. Ze zijn belangrijk voor jou en alle anderen, ze materialiseren zich. Zij creëren jouw werkelijkheid en jouw werkelijkheid omvat de werkelijkheid van de hele wereld, van het hele universum. Als je de impact die je hebt niet kunt zien, voel deze dan gewoon. Laat je gevoelens genoeg zijn, want jij bent genoeg. Jouw bestaan doet ertoe en je kunt zoveel meer positieve energie uitstralen wanneer je begrijpt dat het er voor iedereen toe doet. En als je weet dat het op de een of andere manier naar je terugkomt, is dat alleen maar een bonus.

Het feit dat je je goed voelt in het moment moet genoeg zijn, want dat is alles wat je hebt in het leven, dit moment. Je hebt een reeks van momenten. Het is gemakkelijker om in een moment te blijven dat goed voelt, een moment waarin je een hoge vibratie uitzendt en dat bedoeld is om anderen van dienst te zijn. Onthoud dat. Jij profiteert van het momentum dat je creëert en onthoud dat alle anderen daar ook van profiteren.

Wij zijn de Arcturiaanse Raad en we hebben genoten van het contact met jullie.”

Vertaling: Marieke