De 9D Arcturiaanse Raad ∞ Jullie Hebben Toegang tot Kristallen van Oude Beschavingen en Buitenaardsen

De 9D Arcturiaanse RaadJullie Hebben Toegang tot Kristallen van Oude Beschavingen en Buitenaardsen

Gechanneld door Daniel Scranton – 18 Juni 2021

“Gegroet. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. We zijn blij om met jullie allemaal in contact te komen.

We hebben een bepaald stukje informatie waarvan we weten dat het degenen die wakker zijn enthousiast zal maken. We hebben gekeken en gemerkt wat jullie allemaal hebben kunnen aanboren als jullie het je missie maken om meer verbonden te zijn met je planeet, Moeder Aarde. Het resultaat is dat velen van jullie ontdekken dat jullie verbindingen hebben met buitenaardsen en oude beschavingen.

Deze verbindingen komen nu naar jullie toe doordat velen van jullie de energieën beginnen te ontdekken die begraven liggen onder het oppervlak van de Aarde en deze kristallen zijn geprogrammeerd. Ze bevatten informatie. Zij verbinden jullie met je vorige levens op Aarde en met het inzaaien van de Aarde door de buitenaardse wezens die al het leven daar hebben gebracht.

De bewustzijnsstroom die deze kristallen vertegenwoordigen zal jullie nu nog verder brengen naar jullie opdracht van ascensie. Deze kristallen waren altijd bedoeld om de waarheid over wie jullie zijn wakker te maken en jullie meer toegang te geven tot je kracht en je te verbinden met je buitenaardse wortels. Zoals ieder van jullie die in dit soort dingen geïnteresseerd is al weet, zijn deze kristallen al geruime tijd voor je beschikbaar. Er is echter een kritieke massa bereikt en overschreden met betrekking tot de evolutie van jullie bewustzijn.

En zo zijn er steeds meer individuen die ontdekken dat zij verbindingen hebben met Lemurië, Atlantis, Egypte, de Maya’s en de andere sterrenstelsels in dit melkwegstelsel. Wij zijn zo blij te zien dat dit ontwaken plaatsvindt en wij zijn zeer geïnteresseerd om jullie te helpen toegang te krijgen tot de kracht van deze kristallen. Roep ons aan wanneer je je verbindt met Moeder Aarde en je je aardingsoefeningen doet. We zullen jullie via je intuïtie leiden naar de perfecte plek waar je kunt gaan staan om dit werk te doen terwijl je toegang krijgt tot deze energieën en deze informatie die onder het oppervlak van jullie planeet werden gelegd door vorige levensversies van jullie,  door hogere dimensionale versies van  jullie en door buitenaardse versies van jullie.

Deze verbinding van je verleden met je heden zal je helpen je naar je onvermijdelijke toekomst te sturen als een vijfdimensionaal wezen in een menselijk lichaam, levend op een vijfdimensionale planeet. Het is nu de tijd om zo goed mogelijk geaard te zijn in Moeder Aarde. Het is nu de tijd je open te stellen voor je verleden en alle kracht te verzamelen die je ooit eerder hebt ervaren en die altijd in je is geweest.

Wij zijn de Arcturiaanse Raad en we hebben genoten van onze verbinding met jullie.”

Vertaling: Marieke