De 9D Arcturiaanse Raad ∞ Jouw Ascensie Ervaring Mede-Scheppen 

De 9D Arcturiaanse Raad Jouw Ascensie Ervaring Mede-Scheppen 

Gechanneld door Daniel Scranton – 24 September 2021

“Gegroet. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. Wij zijn verheugd om ons met jullie allemaal te verbinden.

Wij hebben zoveel prachtige verbindingen tot stand gebracht met jullie allemaal die deze transmissies ontvangen en met anderen die ons rechtstreeks hebben ontvangen, en wij zijn heel blij dat jullie je zo openstellen voor ons als jullie doen. Nu, er is veel meer dat we samen kunnen doen, als we hier samenwerken. De verbinding tussen de Aarde-mensen en de Arcturiërs is op dit moment goed tot stand gekomen, en het is iets waarop we kunnen voortbouwen als we verder gaan. Wij willen wat jullie willen, en jullie willen wat wij willen, en dat maakt het zo veel gemakkelijker om met jullie samen te werken.

We willen de expansie van het menselijk collectief bewustzijn zien, en we willen met jullie allen deelnemen aan de universele verschuiving in bewustzijn. Nu, de manieren waarop we nog verder kunnen gaan in deze co-creatieve inspanning zijn door te zoeken naar de gebieden binnen de mensheid die de meeste liefde en licht kunnen gebruiken en door ons bewustzijn en onze intenties in die richtingen te richten. We willen de mensen en plaatsen die de meeste healing en de hoogste trillingsenergieën nodig hebben, overspoelen met precies datgene waar ze om vragen, zelfs als ze er niet bewust om vragen.

Veel mensen denken dat ze één ding nodig hebben, bijvoorbeeld dat een wet moet veranderen, maar wat ze werkelijk nodig hebben is die helende energie en dat mededogen en die onvoorwaardelijke liefde die wij samen als een team kunnen bieden. Jullie zijn de prachtige oproepers van de energie, en wij zijn de aanbieders ervan. Wij werken op deze manier met jullie samen als een soort compliment aan de Bronenergie. De Bron werkt altijd met jullie en werkt door jullie heen, maar soms hebben jullie behoefte aan een verbinding met wezens waarmee jullie een meer geaarde relatie hebben opgebouwd.

En ook al zijn wij negendimensionaal en niet-fysiek, het kan gemakkelijker zijn om met ons te communiceren en ons te zien als partners en medescheppers. Dus dat is waar we naar streven, en als jullie rond kunnen kijken op jullie planeet naar de mensen en plaatsen die de meeste liefde en licht nodig hebben, en de projectors van die liefde en dat licht kunnen zijn, zullen wij zeker alles bijdragen wat we kunnen aan die inspanningen, als jullie een beroep op ons doen op dezelfde manier als jullie dat zouden doen met een aartsengel of een opgestegen meester. We zijn nu al een paar jaar bezig om ons aan te sluiten bij Team Aarde, en we willen het graag officieel maken.

Dus blijf alsjeblieft een beroep op ons doen en roep onze unieke trillingssignatuur op, en we zullen er altijd voor je zijn, een helpende, niet-fysieke hand biedend. En we kijken ernaar uit om nog verder met jullie samen te werken op de vijfde-dimensionale Aarde. Dit is een opwindend project en een waar wij graag nauwer aan willen deelnemen. Dus doe alsjeblieft ook een beroep op ons wanneer jullie je de Aarde voorstellen waarnaar jullie ascenderen.

Wij zijn de Arcturiaanse Raad, en we hebben genoten van de verbinding met jullie.”

Vertaling: Martien / voor wakkeremensen.org

♥  ♥  ♥

Uw bijdrage ter ondersteuning van ons werk
is belangrijk en wordt door ons zeer gewaardeerd.

Wanneer u ons werk waardeert, overweeg dan 
ons te ondersteunen door middel van een vrijwillige donatie.
Meer informatie over het doneren kunt u HIER vinden.

In Liefde en Licht, Ine & Martien