De 9D Arcturiaanse Raad ∞ “Jij Bent De Kracht”

De 9D Arcturiaanse Raad ∞
“Jij Bent De Kracht”

Gechanneld door Daniel Scranton – 7 December 2020

“Gegroet. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. We zijn blij ons met jullie allen te kunnen verbinden.

We zijn de hele tijd aangenaam verrast door de mensheid.

We voelen dat je energetisch in een bepaalde richting gaat, en dan neem je een scherpe bocht naar links. En meestal was die scherpe bocht naar links het resultaat van slechts één van jullie die toegang kreeg tot een deel van jezelf, waarvan je niet eens wist dat het er was, en dat in jezelf integreerde. Jullie zijn jezelf stukje bij beetje aan het samenstellen, en telkens als een van jullie dat doet, raakt een ander van jullie geïnspireerd, en zo gaat het dan verder. Je bent niet alleen aan het genezen, integreren en worden, maar je bent ook inspirerend en daarom ben je zo leuk om naar te kijken.

Die onverwachte momenten gebeuren steeds vaker omdat je gedwongen bent om meer introspectief te zijn, om meer aandacht te schenken aan wat er in je omgaat. Je bent door het universum geleid om naar binnen te kijken voor genezing, en genoeg van jullie doen dit om dat domino effect te creëren, om die dominosteen te zijn die deze kettingreactie op gang brengt.

We zien dat jullie klaar zijn om de mensheid naar een hoger niveau te tillen. We zien je exponentieel groeien en steeds meer  medemensen met je meenemen, en we zien dat gebeuren omdat je steeds weer beseft dat het aan jou ligt, dat er niets buiten jou de mensheid komt redden. Het collectief waar je deel van uitmaakt, zal altijd een weerspiegeling zijn van wat er in je omgaat. Het zal altijd een weerspiegeling zijn van dat waar je nog naar moet kijken, vrede mee moet sluiten, omarmen en uiteindelijk moet integreren.

Terwijl je doorgaat om stukje bij beetje je hogere zelf te worden, stuur je die sjablonen, die instructiehandleidingen, naar al je medemensen, zodat het voor hen gemakkelijker kan en zal zijn om te doen wat jij hebt gedaan. Jullie waren allemaal van plan om de weg te banen naar de vijfde dimensie tijdens dit opmerkelijke leven op Aarde, en jullie hebben nu het momentum om het hele menselijke ras te dragen, en er is geen kracht in dit universum die jullie kan tegenhouden.

Jij bent de kracht die niet te stoppen is, en je blijft elke dag aan kracht winnen. Blijf je medemensen inspireren door je woorden, je daden, door het werk dat je aan jezelf wilt doen, en je zult veel eerder dan je had verwacht in dat mooie kleine stukje van de vijfde dimensie leven.

Wij zijn de Arcturiaanse Raad en we hebben genoten van het contact met jullie. ”

Vertaling: Marieke