De 9D Arcturiaanse Raad ∞ Hoe te zijn wie je altijd al had willen zijn

De 9D Arcturiaanse RaadHoe te zijn wie je altijd al had willen zijn

Gechanneld door Daniel Scranton – 12 juni 2021

“Gegroet. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. We zijn blij om met jullie allemaal in contact te komen.

Wij hebben uitgebreid onderzoek gedaan naar de geschiedenis van de mensheid op Aarde en het is ons opgevallen dat er perioden in de menselijke geschiedenis zijn waarin jullie vrede en harmonie hebben ervaren. Dit is lang voordat jullie massavernietigingswapens en enorme legers hadden. Wij zeggen niet dat de wapens het probleem vormen. Wij weten dat er door de geschiedenis heen oorlogen en barbaren zijn geweest die geen grote wapens nodig hadden om zeer destructief te zijn.

Maar er zijn perioden in jullie geschiedenis geweest waarin de mensen op Aarde in harmonie en vrede leefden. Jullie hebben de herinneringen daaraan in jullie cellen en in je DNA, net zoals jullie de vernietiging van Atlantis en van Lemurië in diezelfde cellen en in je DNA hebben. Daarom hebben jullie de mogelijkheid om te kiezen. Jullie hebben het vermogen om te kiezen wie jullie zullen zijn en wij spreken niet alleen tegen jullie als collectief. We hebben het tegen je als individu. Wanneer iemand onbeleefd tegen je is of je niet respecteert, heb je een keuze. Je kunt nog steeds kiezen voor vrede.

Je kunt vreedzaam zijn in je geest. Je kunt vreedzaam zijn in je vibratie en in je woorden en daden. Je hoeft niet te toeteren, je middelvinger naar iemand op te steken of te gaan schreeuwen als reactie op een handeling die misschien wel of misschien niet eens opzettelijk is. Wij nodigen je uit om dat aspect van jezelf te kiezen dat vredig is en dat vrede en harmonie kent. Niet alleen in jezelf, maar ook in het geheel van jullie menselijk collectief.

Jullie zijn in staat tot grote daden van vriendelijkheid en jullie zijn in staat om gemeen en kleinzielig te zijn. Jullie mogen beslissen welk aspect van jezelf je activeert, maar het is echt een beslissing die je moet nemen voordat de persoon je afsnijdt in het verkeer en voordat de persoon bij de klantenservice onbeleefd en afwijzend is. Je moet die keuze in jezelf maken voordat je in een van die situaties terechtkomt die je gemakkelijk kunnen uitlokken en je op een pad brengen dat je niet wilt bewandelen.

Voordat je iemand belt die je een situatie moet laten begrijpen, zorg dan eerst voor je eigen vibratie. Zorg ervoor dat je in die vredige staat bent. Voordat je je familieleden gaat bezoeken, zorg ervoor dat je alle wrok en rancunes hebt opgeruimd en dat je hen benadert vanuit die heldere en stralende versie van jezelf waarvan je weet dat je die kunt zijn en dat je die aan het worden bent.

Snel genoeg zullen je standaardinstellingen allemaal op vriendelijkheid en liefde, medeleven, begrip en empathie staan. Maar voor nu moeten jullie naar binnen gaan en ervoor zorgen dat je je instellingen aanpast, zodat je de versie van jezelf kunt zijn die je altijd al had willen zijn.

Wij zijn de Arcturiaanse Raad en we hebben ervan genoten met jullie in contact te komen.”

Vertaling: Marieke