De 9D Arcturiaanse Raad ∞ Hoe Te Reageren Op De Onrust In Afghanistan

De 9D Arcturiaanse Raad  ∞  Hoe Te Reageren Op De Onrust In Afghanistan 

Gechanneld door: Daniel Scranton – 3 September 2021

“Gegroet. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. Wij zijn verheugd om ons met jullie allen te verbinden.

Wij beschouwen onszelf als zeer fortuinlijk dat wij deel mogen uitmaken van de bewustzijnsevolutie van de mensheid, omdat de sprong voorwaarts die jullie maken zo’n monumentale is. Om deel uit te maken van een reis als deze windt ons op en brengt ons vreugde. Wij waarderen elke kleine stap voorwaarts die jullie zetten, en wij vieren het hier in de negende dimensie alsof het onze eigen reuzensprong voorwaarts is. Wij zullen jullie blijven overladen met lof, liefde en alles wat jullie nodig hebben om vooruit te komen, en wij zullen ons nooit laten ontmoedigen door die momenten op jullie wereld dat er iets vreselijks gebeurt.

Er gebeuren vreselijke dingen op jullie wereld. Er zijn nog steeds oorlogen, schietpartijen en bommen die vallen. Er is nog steeds haat en geweld, discriminatie, hongersnood en zovele onrechtvaardigheden, en dat alles geeft ons de gelegenheid om meer mededogen te voelen, wat iets is wat we heel erg voelen en aanbieden, en dat zullen we blijven doen. We zullen niet doen alsof deze dingen niet ook gebeuren. We zullen meer licht en liefde sturen naar de regio’s die dat het meest nodig hebben, en we zullen tegelijkertijd onze aandacht richten op wat wij zien als de positieve dingen, wat wij zien als het bewijs dat jullie op de juiste manier vooruitgaan en in een tempo dat prijzenswaardig is, gezien alle vele uitdagingen waarvoor jullie daar staan.

Wij stellen voor dat jullie een soortgelijk evenwicht in jezelf proberen te vinden. Jullie kunnen je enige tijd concentreren op waar de mensheid de meeste hulp nodig heeft en jullie liefde, licht, genezing en mededogen naar die gebieden sturen, en dan kunnen jullie je aandacht ook richten op de verhalen van vriendelijkheid, moed, opoffering, vrijgevigheid en elk ander hart-openend, hartverwarmend verhaal dat jullie kunnen vinden over hoe de meeste mensen proberen samen te komen en elkaar te helpen. Natuurlijk halen die gevallen de voorpagina’s niet, en dus moet je er soms naar op zoek gaan, of op andere momenten moet je gewoon tegen jezelf zeggen: “Ik zal op de onrust, het geweld en de vijandigheid in een plaats als Afghanistan reageren met meer daden van vriendelijkheid in mijn leven. Ik zal vandaag verder gaan dan mijn neus lang is om mijn medemensen van dienst te zijn, want dat is iets wat ik kan doen. Dat is iets waar ik controle over heb.

En als je je leven elke dag op die manier benadert, niet alleen wanneer er iets vreselijks gebeurt op jouw wereld waar je over hoort, dan zul je deel uitmaken van die beweging voorwaarts die we hier in de negende dimensie voortdurend vieren. We willen gewoon dat jullie de kracht erkennen die jullie te allen tijde hebben om het licht en de liefde daar op Aarde te verspreiden, en wanneer jullie je ontmoedigd voelen, en zelfs wanhopig, over iets dat gebeurt waar jullie over lezen of horen, onthoud dan dat jullie de mogelijkheid hebben om te helpen op jullie eigen manier, omdat jullie altijd de mogelijkheid hebben om het niveau van bewustzijn daar op de planeet Aarde te verhogen.

En dus hebben jullie ook de mogelijkheid om die argumenten te vermijden over welke persoon, welk beleid of welke politieke partij de schuldige is voor wat er is gebeurd en nog steeds gebeurt in Afghanistan. In plaats daarvan kunnen jullie deel uitmaken van de oplossing van alle problemen op jullie wereld, die allemaal veroorzaakt worden door een lager niveau van bewustzijn dat de overhand heeft, en ruziën over wie op dit punt de schuldige is, is werkelijk bezig zijn met een lager niveau van bewustzijn. En dus moedigen wij jullie aan om de hoge weg te nemen, wat ook de enige weg is die jullie brengt waar jullie uiteindelijk naar toe gaan, namelijk naar een vijfde-dimensionaal bewustzijn.

Wij zijn de Arcturiaanse Raad, en we hebben genoten van onze verbinding met jullie.”

Vertaling: Martien / wakkeremensen.org