De 9D Arcturiaanse Raad ∞ Hoe sneller je je dit realiseert, hoe sneller je ascendeert 

De 9D Arcturiaanse RaadHoe sneller je je dit realiseert, hoe sneller je ascendeert 

Gechanneld door Daniel Scranton – 12 December 2021

“Gegroet. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. We zijn verheugd om ons met jullie allemaal te verbinden.

Wij zullen uiteindelijk ieder van jullie ervan overtuigen om de strijd op te geven, om te stoppen de wereld, of bepaalde elementen binnen de wereld, te zien als handelend tegen jullie. Wij zullen jullie er uiteindelijk van overtuigen dat alles er is met het doel van jullie spirituele groei en evolutie en dat alles er door jullie is neergezet. Met andere woorden, met onze hulp zul je uiteindelijk loslaten, je overgeven en de wereld buiten je omarmen zoals die is. Je zult het uiteindelijk als perfect zien vanwege alle mogelijkheden die het je geeft om meer te worden van wie je bent.

En met ‘de wereld’ bedoelen we alle instellingen, alle mensen, alle groepen, iedereen waarvan jou is geleerd dat ze slecht zijn en gearresteerd en gestraft moeten worden of van de aardbodem moeten worden weggevaagd. Jullie zullen ze zien als aspecten van jezelf die je moet vergeven, liefhebben, helen en waar je compassie voor moet hebben, en de ervaring van het loslaten van al die weerstand in jezelf zal je openstellen voor een sensatie van onvoorwaardelijke liefde, zoals je die nog nooit hebt gevoeld. Nu kun je oefenen om onvoorwaardelijk liefdevol te zijn met degenen die je het dierbaarst zijn, vooral de kleintjes en de dieren. Maar om het te kunnen zijn en het vast te houden als een staat van zijn in jezelf, dat zijn prestaties die weinigen daar op Aarde hebben geleverd.

We willen dat jullie inzien dat jullie dit niet in één keer hoeven te doen. Jullie willen doorgaan met de babystapjes die jullie hebben genomen om te ascenderen, om jullie hogere zelf te worden, want dat zal de meest lonende en plezierige reis zijn. Beloof jezelf nu dat je vandaag één kleine stap zult zetten in de richting van dat doel van overgave en het loslaten van je weerstand tegen alles wat buiten en binnen je is, waar je je tegen verzet hebt, waar je niet in staat bent geweest te accepteren zoals het is.

Dit is de krachtigste oefening die je steeds binnen handbereik hebt, en uiteindelijk, zoals we al zeiden, zul je moe worden van de gewoonte om wrok, woede, angst en haat vast te houden. Je zult deze ervaringen willen loslaten, ook al was het altijd al de bedoeling dat je ze zou hebben. Zo kun je ook schuldgevoelens loslaten omdat je ooit geloofd hebt dat er iets buiten jou is om tegen te vechten, dat jij het slachtoffer bent en zij de onderdrukker. Jij bent de Schepper, en jij bent er om jezelf als zodanig te ervaren. Niets zal zo bevredigend zijn als jij die meer wordt van wie je werkelijk bent.

We weten dat het op een bepaald niveau leuk is om een vijand te hebben om te verslaan, om alles wat duister is in jezelf te externaliseren in één persoon of één groep. We begrijpen dat. We hebben jullie films gezien en jullie hebben veel plezier beleefd aan het spelen van dat spel, maar dit is een spel van integratie, geen spel van afscheiding, en hoe eerder jullie je dat realiseren, hoe eerder jullie kunnen ascenderen. Zoals we ook al eerder hebben gezegd, kunnen jullie nu beginnen een vijfdimensionaal leven te leiden als vijfdimensionale wezens, maar dit is het werk dat jullie moeten doen om dat te worden en om in die staat van zijn te zijn die vijfdimensionaal is, en we weten dat jullie dat zullen doen, omdat we deze afspraken ’s nachts met jullie maken terwijl jullie slapen, en we blijven jullie in die richting duwen, transmissie na transmissie.

Wij zijn de Arcturiaanse Raad, en we hebben genoten van de verbinding met jullie.”

Vertaling: Martien / voor wakkeremensen.org