De 9D Arcturiaanse Raad ∞ Hoe jullie de voltooiing van de verschuiving zullen ervaren.

De 9D Arcturiaanse RaadHoe jullie de voltooiing van de verschuiving zullen ervaren.

Gechanneld door Daniel Scranton – 6 September 2021

“Gegroet. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. We zijn blij om met jullie allemaal in contact te komen.

Wij zijn zeer geïnteresseerd in de ontwikkeling van het nieuwe zelf dat op dit moment in elk menselijk wezen plaatsvindt.  Jullie zijn in wezen je bewustzijn van binnenuit aan het verschuiven door op te merken dat je meer bent dan de identiteit waar je je voorheen aan vastklampte als ‘de echte jij’. Nu jullie de overgang maken van een egoïstisch wezen naar een hoger zelf, is deze plaats waar jullie je nu bevinden het meest interessant en fascinerend voor degenen zoals wij die dit evolutieproces observeren.

Wij zien jullie elke dag meer worden van wie jullie werkelijk zijn, omdat wij jullie zien als een energie die vibreert, eerder dan als een menselijk lichaam dat spreekt, denkt en handelt. Het omhoog brengen van jullie vibratie is onvermijdelijk omdat jullie planeet aan het verschuiven is, net zoals het hele zonnestelsel door de Melkweg beweegt naar groenere weiden, om het zo maar te zeggen. Het is een tijd voor jullie om op nieuwe manieren naar jezelf te kijken en de eeuwige expansie van je bewustzijn te zien, zodat het meer omvat dan het zelfbesef dat je voorheen had.

Jullie zijn bedoeld om te groeien en te worden, en het proces van jullie evolutie is door het besef dat niets anders er werkelijk toe doet. Daarom ervaar je verlies; daarom ervaar je de breuk, het verlies van geld, huis, bezittingen, zelfs je jeugd. Je blijft meer verliezen naarmate je langer door tijd en ruimte beweegt daar op Aarde, wat je uiteindelijk helpt om vrede te sluiten met het feit dat het nooit de bedoeling was dat je je aan deze illusies in de fysieke wereld zou vastklampen. Het was iets wat jullie geleerd was te doen. Jullie werd geleerd je te identificeren als ras, religie, nationaliteit, geslacht enzovoort, en nu deze dingen minder belangrijk worden voor het ontwaakte collectief, is er een terugslag.

Mensen die zich nog steeds vastklampen willen dat jullie je ook vastklampen. Ze willen dat je nationale trots hebt, een religie, een gemakkelijk identificeerbaar geslacht, enzovoort. De weg van het ego is zich vast te klampen, zich te hechten, betekenis toe te kennen aan het betekenisloze, en de weg van het hogere zelf is aanwezig te zijn, niet te geven om vorm, om structuren, om verzonnen ideeën, zoals een land, en in plaats daarvan meer onvoorwaardelijke liefde te zijn, meer mededogen te tonen, en te scheppen vanuit de schoonheid die overal om het hogere zelf heen is. Dit is in wezen wat je verwacht te doen nadat je bent geascendeerd, maar je bent nu in deze overgangsfase waarin je de identiteiten van het ego aan het wegstrepen bent om je hogere zelf te worden, en degenen onder jullie die al veel van dat werk hebben gedaan, kunnen zich nu beginnen te identificeren als je hogere zelf.

Jullie hoeven niet te wachten op een zonnevlam, een gebeurtenis, drie tot hoeveel dagen van duisternis er ook over gesproken wordt, enzovoort. Je hoeft niet te wachten tot iets van dit alles zich buiten je om voordoet om te besluiten dat je je wilt identificeren als een oneindig, eeuwig, vormloos wezen van licht en liefde. En als jij je uitdrukt over dat gevoel dat je in jezelf hebt gecultiveerd, licht je op naar anderen, en dan zullen anderen meer geïnteresseerd zijn in wat jij hebt in plaats van de glimmende nieuwe auto, het grote huis, de luxueuze kleding en andere zaken die zij hebben, en zij zullen willen dat jij hen leert hoe ze die plaats van binnen kunnen vinden waar ook zij innerlijke vrede en een gevoel van voldoening kunnen hebben door alleen maar te bestaan.

Dit is waarom wij jullie voortdurend vertellen dat jullie, als het ontwaakte collectief, de mensheid leiden. Het is omdat we kunnen zien hoe de verschuiving zich in feite zal blijven ontvouwen. Het zal een basisbeweging zijn waar allen van jullie die nu aandacht schenken aan wat er binnenin jullie gebeurt, de pas ontwaakte mensen terug naar binnen zullen leiden, naar waar alles wat ze nodig hebben al bestaat. En terwijl je dat doet, help je het collectief van de mensheid van een egoïstisch naar een collectief te gaan, als een hoger zelf, en dan zul je de voltooiing van de verschuiving ervaren.

Wij zijn de Arcturiaanse Raad, en we hebben genoten van onze verbinding met jullie.”

Vertaling: Martien / wakkeremensen.org