De 9D Arcturiaanse Raad ∞ Hoe Jouw Toekomst en Verleden te Veranderen

De 9D Arcturiaanse RaadHoe Jouw Toekomst en Verleden te Veranderen

Gechanneld door Daniel Scranton – 2 November 2021

“Gegroet. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. We zijn blij om ons met jullie allemaal te verbinden.

We zijn zo blij om te zien dat jullie allemaal in staat zijn om een hogere vibratie aan te houden ondanks alle mogelijkheden die er voor jullie zijn om je op te richten, mogelijkheden die jullie vibratie zouden verlagen als jullie je erop zouden richten. Wij weten dat het al moeilijk genoeg is om te kijken naar wat er nu in jullie wereld gebeurt, maar om dan ook nog mensen te hebben die jullie vertellen dat het alleen maar erger zal worden, wel, dat helpt jullie zeker niet om een hoge vibratie te handhaven. Maar vertrouw ons als we zeggen dat een hogere vibratie aanhouden belangrijker is dan jezelf voorbereiden op de catastrofale gebeurtenissen die sommige mensen altijd zullen voorspellen op jullie wereld.

Voorspellingen dat er slechte dingen zullen gebeuren zijn niet nieuw voor de mensheid daar op Aarde. Ze zijn er al heel lang omdat angst er al heel lang is, en of iemands motivatie nu is om jullie in angst te houden, of dat het hun onopgeloste angst is die hen ertoe brengt jullie te vertellen over het onheil dat komen gaat, doet er niet echt toe. Het is jullie taak om boven dat bewustzijnsniveau uit te stijgen, trouw te blijven aan jezelf, naar je hart te luisteren en te weten dat er betere tijdslijnen worden gecreëerd telkens wanneer iemand zich op een lagere trilling afstemt en jullie er alles over vertelt.

Er is niet één toekomst. Het maakt niet uit wat iemand zegt, dat zal altijd zo zijn. In feite is er niet één verleden. Dus als je het niet eens kunt zijn met iemand over wat er gebeurd is, maak je dan geen zorgen over wie er gelijk heeft en wie niet. Je bent misschien gewoon op een tijdlijn gesprongen waar die versie van die persoon al was, en dat is hun verleden. Je herinneringen kunnen een tijdje nodig hebben om zich aan te passen aan de nieuwe omgeving waarin je je bevindt wanneer je naar een nieuwe tijdlijn springt. Of, natuurlijk, iemand anders kan net naar jouw tijdlijn gesprongen zijn, en hun herinneringen hebben hen nog niet ingehaald.

Dus daarom is de kracht van het heden nog nooit zo duidelijk geweest op jullie wereld. Het is omdat jullie gebombardeerd worden met informatie, perspectieven, voorspellingen, en mensen die beweren dat zij de enige ware waarheid kennen. Jullie hebben nu toegang tot meer van deze mensen dan ooit tevoren, en daarom zal het zo belangrijk voor jullie allemaal zijn om jezelf te herinneren aan de eenvoudige waarheid dat er niet één toekomst is en dat jouw vibratie belangrijker is dan wat iemand anders zegt over die ene toekomst of over hun versie van de toekomst. Jullie kunnen alleen weten wat jullie vibreren door aanwezig te zijn, door gegrond te zijn, en door je te bekommeren om wat jullie vibreren.

En je kunt je trilling ook alleen in het huidige moment veranderen. Je kunt je verleden en je toekomst vanuit het huidige moment veranderen door je trilling te veranderen, en je kunt je trilling veranderen door niets meer te doen dan je ogen te sluiten en te ademen terwijl je er aandacht aan besteedt. Daarom heb je geen tijdmachine nodig, of een portaal, of enig ander apparaat om de tijdlijn te veranderen, om je verleden te veranderen of om de toekomst te kennen. Jullie creëren je toekomst op dit moment, en degenen onder jullie die wakker zijn en die resoneren met wat wij jullie op dit moment geven, creëren een betere toekomst voor jullie en voor alle anderen op de planeet Aarde en daarbuiten.

Wij zijn de Arcturiaanse Raad, en we hebben ervan genoten ons met jullie te verbinden.”

Vertaling: Martien / voor wakkeremensen.org