De 9D Arcturiaanse Raad ∞ ‘Hoe jezelf af te stemmen op hogere frequenties’   

De 9D Arcturiaanse Raad ∞ ‘Hoe jezelf af te stemmen op hogere frequenties’  

Gechanneld door Daniel Scranton – 26 Februari 2021

“Gegroet. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. Wij zijn verheugd ons met jullie allen te kunnen verbinden.

Wij zenden ieder moment van de dag transmissies naar jullie. Het zijn energetische transmissies, net als deze. Dit is een energetische transmissie die deze channelaar heeft kunnen oppikken en door zijn fysieke lichaam heeft laten stromen. Nu is hij aan het begrijpen wat wij uitzenden en wat hij ontvangt. Dit kunnen jullie ook. Jullie kunnen onze transmissies op elk moment oppikken.

Er zijn heel veel andere wezens en collectieven die graag willen dat jullie hun transmissies oppakken. Jullie moeten beslissen op wie van ons je je wilt afstemmen. Natuurlijk kiezen sommigen er helemaal niet voor om zich af te stemmen, maar wanneer iemand er niet voor kiest om zich op een hogere frequentie af te stemmen, stemt hij zich onbewust af op een middelmatige of lage frequentie en ontvangt daarvan de overeenkomstige gevolgen. De meeste mensen lopen rond en ontvangen allerlei informatie. Omdat die informatie qua trilling overeenkomt met hoe zij zich voelen, resoneert het met hen en lijkt het echt voor hen.

Stel er is een talkshow host die een paar uur per avond in een microfoon schreeuwt over hoe een bepaalde groep Amerika schaadt, of dat andere land waarin die persoon woont. Als een boze persoon die naar deze show luistert, het gevoel heeft dat de presentator namens hem spreekt, dan zal de hele uitzending met hem resoneren en hem raken. Dit is de reden waarom jullie niet buiten jezelf op zoek hoeven te gaan naar informatie.

Wat je trillingsfrequentie ook is, het zal je de informatie, gedachten, ervaringen, mensen, enzovoort brengen die deze trillingsfrequentie weerspiegelen. Dit is hoe het universum werkt. Daarom is het belangrijker voor je om gewoon te zitten, naar binnen te gaan, te ademen en je vibratie te verhogen, dan dat je informatie verzamelt die je vertelt wat je zou moeten doen. Wij raden je aan gewoon te gaan zitten, je open te stellen, de trilling in jezelf te verhogen en dan te wachten tot de inspirerende gedachte komt.

Wij stellen voor dat jullie je afstemmen op wezens en collectieven met een hogere trillingsfrequentie, zodat jullie direct kunnen ontvangen wat het meest geschikt voor je is. Misschien is het gewoon een boodschap die zegt: ‘rustig aan’, of ‘ontspan’, of ‘let op’. Er zijn zoveel kleine boodschappen die gewicht in de schaal leggen, maar jullie moeten je eerst afstemmen op deze hogere frequenties, anders krijg je alleen maar de boze talkshow host die je op stang jaagt.

We zeggen niet dat jullie geen redenen hebben om boos te zijn. Die hebben jullie wel, maar het is belangrijker voor je om die boosheid te voelen en te verwerken, dan dat je op zoek gaat naar meer redenen om die boosheid te voelen. We willen dat je de liefde voelt die je bent, dat je vreugde voelt. En dat je meer redenen creëert om liefde en vreugde te voelen. Nogmaals, dat is de manier waarop dit universum werkt.

Wij zijn de Arcturiaanse Raad en we hebben genoten van het contact met jullie.

Vertaling: Marieke