De 9D Arcturiaanse Raad ∞ “Hoe je Jezelf kun kennen als Bron Energie” / gechanneld door Daniël Scranton

“Gegroet. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. We zijn blij dat we ons met jullie allen kunnen verbinden.

We zijn vastbesloten om jullie het beste te geven van wie we zijn, omdat we kunnen voelen dat we groeien en meer van ons Zelf worden als Bronenergie wanneer we dit doen. Wanneer je in contact komt met een ander wezen, of dat nu mens, dier, plant of buitenaards is, nodigen wij je uit om hetzelfde te doen. Zoek je groei door het beste te geven van wie en wat je bent, en je zult die groei ontvangen. Je zult jezelf beter leren kennen als een Wezen van Bronenergie. Je zult zelfs meer ontvangen dan het individu met wie je je op dat moment verbindt.

Het beste wat je kunt doen om iemand van dienst te zijn is om op te dagen en met hem/haar aanwezig te zijn. Luister. Stem je af op hem/haar, en uit je gevoelens. Dat is hoe je evolueert en transformeert, en er is op Aarde nog nooit een betere tijd geweest om samen te zijn met je medemensen. Dit is geen gemakkelijke tijd om op Aarde te zijn, en toch zijn degenen die er zijn, hier aanwezig omdat ze wisten dat ze de uitdagingen van dit leven aan zouden kunnen.

Jullie hebben al zoveel van de waarheid van wie jullie zijn als Wezen van Bronenergie in de materie wakker gemaakt, en toch is er nog zoveel meer te ontdekken over wie jullie zijn en om wakker te maken in anderen. Anderen helpen om te beseffen dat ze krachtige scheppers zijn, dat ze Bronenergie in materie zijn, zijn de uiteindelijke doelen van de lichtwerker. En zeker door het licht te zijn, door zoveel mogelijk jezelf te zijn, straal je meer licht in je wereld en activeer je wat er in mensen geactiveerd moet worden.

Maar je wilt ook dat bewustzijn binnen in je vasthouden dat je altijd in interactie bent met een ander aspect van de Bron, en dat jullie samen een mooie ervaring creëren, een prachtige kans om meer te worden van wie je werkelijk bent. En als jij als het ontwaakte collectief dat bewustzijn van wie je bent in jezelf zou kunnen vasthouden, zelfs maar voor één dag, dan zou je de enorme impact die je hebt op je wereld, als individu en als collectief, kunnen zien en kunnen voelen.

Je zult blijven groeien, groter worden en evolueren, wat er ook gebeurt, maar als je het doelgericht doet, is het zoveel zoeter en zoveel leuker. En als je iemand anders helpt zich te realiseren wie hij/zij werkelijk is, dan heb je meer vrienden om mee te spelen in de hogere frequenties, in de leidende energieën die op dit moment naar je toekomen

Wij zijn de Arcturiaanse Raad, en we hebben genoten van het contact met jullie.”

Vertaling: Marieke