De 9D Arcturiaanse Raad ∞ Hoe Het Label Van ‘Schaap’ te Vermijden

De 9D Arcturiaanse RaadHoe Het Label Van ‘Schaap’ te Vermijden

Gechanneld door Daniel Scranton – 29 Juli 2021

“Gegroet. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. We zijn blij om met jullie allemaal in contact te komen.

We zijn zo blij met jullie vooruitgang, nu we zien dat jullie deze dagen wat vaker je meningsverschillen opzij zetten in een poging om in grotere harmonie met elkaar te leven. Sommigen van jullie weten dat je het over bepaalde onderwerpen oneens zult zijn met je buurman, je collega of je familielid en in plaats van te proberen de ander ervan te overtuigen dat jij gelijk hebt en zij ongelijk, hebben we een toename gezien in het aantal gelegenheden dat wordt aangegrepen om vrede te sluiten in plaats van de strijd aan te gaan.

Als de tijd waarin jullie leven je iets heeft geleerd, dan is het wel de waarheid dat je iemand niet van zijn ongelijk kunt overtuigen door te gaan strijden en tegen hem te schreeuwen. Dat is niet de weg naar eenheid. En eenheid en eenheidsbewustzijn zijn het uiteindelijke doel op Aarde. Jullie moeten verenigd zijn zodat buitenaardsen zich op hun gemak voelen om hun schepen op jullie grond te laten landen en jullie hebben eenheidsbewustzijn nodig om innerlijke vrede te bereiken, je vibratie te verhogen en jezelf toegang te verschaffen tot je spirituele gaven en vermogens. Jullie moeten je verbinden met je buitenaardse familie om je bij de galactische gemeenschap te kunnen voegen en jullie hebben dat eenheidsgevoel nodig om te kunnen ascenderen.

Voor degenen die dit nog steeds volhouden en die meer gelijk willen hebben dan dat ze vriendelijk en meelevend willen zijn, zouden we willen zeggen dat je jezelf nergens brengt met je overtuigingen. Als je minstens kunt streven naar acceptatie van anderen die een andere keuze maken of andere gedachten hebben over een onderwerp, dan kom je een stap dichter bij harmonie op Aarde. Je moet iedereen laten zijn waar hij is, net zoals wij jullie allemaal moeten laten zijn waar jullie zijn. We willen niet iedereen zappen met een soort kosmische straal om ze anders te laten denken. Wij weten dat echte spirituele groei en evolutie voortkomt uit jullie vermogen om van elkaar te houden, ondanks jullie verschillen.

De mensen op jullie wereld zijn geëvolueerd door hun bereidheid om te vergeven en te vergeten en dus moeten jullie als het ontwaakte collectief opnieuw het goede voorbeeld geven, ook al heb je een aantal behoorlijk hardnekkige overtuigingen over het een of ander. Je overtuigingen maken je niet waardig om te ascenderen. Dat is een zeer religieus idee dat jullie op dit moment moeten overstijgen. Wat jullie op het ascensiepad houdt is mededogen, evenals vergeving en onvoorwaardelijke liefde. Dit zijn de tijden die jullie die kansen bieden om vergeving te schenken, mededogen te voelen en onvoorwaardelijke liefde te zijn. Degenen onder jullie die dit al weten en die deze waarheden in praktijk brengen, laat anderen weten dat dit is waar jullie staan.

Laat iedereen je zien in je daden van vriendelijkheid, je daden van dienstbaarheid en je bereidheid om alle anderen als je gelijke te zien, ongeacht wat ze geloven en ongeacht wat ze voor zichzelf kiezen. De grote kloof tussen de meeste mensen wordt uiteindelijk veroorzaakt door angst. Het is geen vooroordeel, dat komt later. Het is geen wraak, die komt voort uit de angst dat degene die je pijn heeft gedaan, je weer pijn zou kunnen doen. Angst ligt aan de basis van alle verdeeldheid.

En als je echt het etiket ‘schaap’ niet waardig wilt zijn, dan laat je je niet verdelen door hen die van je angst profiteren. Jullie laten degenen die profiteren van jullie verdeeldheid niet winnen. Laat deze wereld en iedereen erop zien hoe krachtig jullie zijn door niet toe te geven aan angst, maar in plaats daarvan jullie medemensen te omarmen, wat er ook gebeurt. Zie de Bron en de Liefde in ieder van jullie medemensen, en jullie zullen uit deze moeilijke tijden komen die jullie nu al een hele tijd doormaken en jullie zullen het tijdperk van verlichting binnengaan. Jullie zullen voortgaan op de ascensiereis met meer vreugde, meer vrijheid en meer liefde dan ooit tevoren.

Wij zijn de Arcturiaanse Raad en we hebben genoten van onze verbinding met jullie.”

Vertaling: Marieke – voor wakkeremensen.org