De 9D Arcturiaanse Raad ∞ Hoe een Toekomst van Onheil en Somberheid te Vermijden

De 9D Arcturiaanse Raad ∞ Hoe een Toekomst van Onheil en Somberheid te Vermijden

Gechanneld door Daniel Scranton – 6 Juni 2021

“Gegroet. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. We zijn blij om met jullie allemaal in contact te komen.

Wij brengen altijd onze theorieën naar voren over wat er nu gaat gebeuren voor jullie op Aarde wanneer we ons verbinden met andere raden, collectieven en federaties vanuit de hele Melkweg en het universum. Wij weten niet wat jullie gaan doen met je vrije wil en niemand anders weet dat. En als ze je vertellen dat ze het weten, dan proberen ze je te beheersen. Iedereen die begrijpt hoe dit universum werkt, weet dat je je ervaring van het heden, de toekomst en zelfs het verleden kunt scheppen, vooral als je wakker bent.

Daarom vinden we het zo verontrustend om te zien dat zoveel ontwaakte zielen zich op een bepaalde leraar afstemmen om te horen wat er nu gaat gebeuren.

We zouden veel liever zien dat al die individuen samenkomen en beslissen, niet over de details van wat er nu voor de mensheid gaat gebeuren, maar over het gevoel, over de vibratie van de tijdlijn waarop jullie allemaal samen willen zijn. En op die manier zou je geen mensen hebben die ruziën over welk scenario het beste is. Maar zelfs als mensen het eens kunnen worden over het beste scenario, hebben jullie de neiging om te denken dat jullie het eens moeten worden over hoe dat te bereiken en dat veroorzaakt een hoop onenigheid, onnodig geruzie en vechten.

Als jullie in plaats daarvan zouden kunnen samenkomen en zeggen: “Wij willen een vreugdevolle, vredige tijdlijn ervaren” en jullie zouden je allemaal op die vibraties concentreren, dan zouden jullie daar kunnen komen en jullie zouden verrast zijn door wat je zou ervaren. Het zou altijd iets goeds zijn, iets gewilds, iets dat misschien verder zou gaan dan wat je je met je beperkte geest zou kunnen voorstellen.

Nu weten we dat het een hele opgave is om samen te komen met alle andere ontwaakte zielen en die beslissing te nemen en we weten dat het voor sommigen van jullie bijna onmogelijk is gebleken om spiritueel ontwaakte mensen te vinden om mee te co-creëren. Degenen onder jullie die een paar gelijkgestemde zielen kunnen vinden om mee te co-creëren, kom alsjeblieft met hen samen en praat erover hoe de ideale tijdlijn voor de mensheid zou voelen. En voor degenen die niemand kunnen vinden om zich mee te verbinden en te harmoniseren, stellen we voor dat jullie het gewoon in je eentje doen. Laat zien hoe krachtig je bent als individu.

Het is zo belangrijk om niet nog meer van je macht weg te geven, zelfs niet aan die individuen die lijken te willen wat jij wilt. Niemand op Aarde weet alles en zoals wij zojuist hebben toegegeven, weten wij ook niet alles. Dat kunnen we onmogelijk, want jullie mogen in dit moment en het volgende iets onverwachts creëren. Jullie mogen kiezen en wij mogen helpen, wat jullie ook kiezen.

We zouden je nooit veroordelen als je iets anders kiest dan wat wij voorstellen. We willen gewoon dat je gelukkig bent en krachtig en we willen dat je weet dat je aan het ascenderen bent. We zouden ook heel graag zien dat jullie naar anderen uitreiken om hen deze kans te bieden hun macht terug te nemen van de doemscenario’s die hen worden aangereikt.

Jullie kunnen en zullen uitstijgen boven elk bewustzijnsniveau dat nu op Aarde aanwezig is en jullie hoeven je geen zorgen te maken over de agenda van iemand anders, want zij creëren jullie werkelijkheid niet. Jullie doen dat wel en jullie zijn effectiever in het creëren van je realiteit wanneer een groot aantal van jullie samenkomt met hetzelfde doel om het bewustzijn van de mensheid te verheffen en iedereen mee te nemen op een vreugdevolle reis naar de vijfde dimensie. Dat is wat jullie daar allemaal komen doen en jullie mogen kiezen hoe je dat wilt doen. En jullie kiezen de hele tijd en dat is zoals het zou moeten zijn.

Wij zijn de Arcturiaanse Raad en we hebben ervan genoten ons met jullie te verbinden.”

Vertaling: Marieke – voor wakkeremensen.org