De 9D Arcturiaanse Raad ∞ ‘Hoe de mensheid op haar missie blijft’

De 9D Arcturiaanse Raad ∞
‘Hoe de mensheid op haar missie blijft’

Gechanneld door Daniel Scranton – 19 Februari 2021

“Gegroet. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. We zijn blij ons met jullie allen te kunnen verbinden.

Wij zijn erg geïnteresseerd geweest in het waarnemen van de menselijke bewustzijnsevolutie gedurende een groot deel van jullie lineaire tijd. Wij zijn vaak erg onder de indruk geweest van de manier waarop jullie voor enorme uitdagingen staan in jullie leven en toch doorgaan. Het is jullie liefde voor elkaar die je vaak op de been houdt. Het is niet het geloof in een soort beloning in het hiernamaals. Het is ook niet een gevoel van verantwoordelijkheid of verplichting jegens anderen dat jullie daar houdt en de uitdagingen aan laat gaan. Het is de liefde die jullie voelen voor de mensen om je heen die jullie helpt om in de moeilijkste tijden door te zetten.

Jullie doen in dit leven meer dan simpelweg overleven en jullie maken het jezelf zoveel gemakkelijker door de oude manieren van leven op Aarde los te laten. We zien dat zovelen van jullie dienstbaar willen zijn aan je medemens vanwege de liefde die jullie hebben voor de mensen om je heen en voor de mensheid in het algemeen. Het leven kan heel uitdagend zijn voor degenen die wakker zijn, omdat jullie van nature niet zo geïnteresseerd zijn in het vergaren van spullen, geld en macht. Jullie zijn er meer in geïnteresseerd om de mensheid te zien samenkomen en evolueren, zodat jullie als collectief kunnen ascenderen.

En wanneer je mensen dingen ziet doen en dingen hoort zeggen die afbreuk doen aan je hoop dat dit ooit gaat gebeuren, blijf je op je missie vanwege de liefde die je in je voelt. Liefde is het belangrijkste instrument in je gereedschapskist. Je kunt liefde nooit verspillen. Je kunt je hele leven van iemand houden die niet de capaciteit heeft om ook van jou te houden en niets van je liefde zou verspild zijn, omdat die staat van liefde het beste weerspiegelt wie je bent als een Bron Energie Wezen.

Jullie kunnen niet controleren wat anderen door zich heen kunnen laten stromen, maar jullie kunnen de rest van de mensheid blijven voorhouden hoe het moet. Daarom is het zo belangrijk om je hart open te houden en de liefde te zijn waarmee je zelf omringd wilt worden in je leven. Want als jullie niet in de buurt blijven om deze ascensie tot een goed einde te brengen, zal de rest van de mensheid niet dat anker hebben, dat solide fundament van liefde dat jullie allemaal blijven bieden, ondanks je persoonlijke strijd, ondanks je eenzaamheid, ondanks de keren dat je in de put van wanhoop zit. Jullie blijven doorgaan. Jullie blijven liefhebben en jullie blijven van deze ascensiereis de best mogelijke reis maken die het kan zijn.

Wij zijn de Arcturiaanse Raad, en we hebben genoten van het contact met jullie.”

Vertaling: Marieke