De 9D Arcturiaanse Raad ∞ ‘Hoe de Melkweg te verkennen’

De 9D Arcturiaanse Raad
‘Hoe de Melkweg te verkennen’

Gechanneld door Daniel Scranton – 21 Februari 2021

“Gegroet. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. We zijn blij ons met jullie allen te kunnen verbinden.

Wij zijn nog steeds bezig met het verkennen van elk aspect van ons prachtige sterrenstelsel, waar jullie allemaal naar verwijzen als ‘De Melkweg’. Wij lijken erg op jullie ruimtevaarders, die op zoek zijn naar verschillende waarheden die zij misschien zullen ontdekken, verschillende wetenschappelijke feiten en onbekende dingen. Het fysieke rijk is zeer vergelijkbaar met het niet-fysieke, en er zijn parallellen die je tussen beide zou kunnen trekken.

Zelfs als niet-fysiek bewustzijn en als negendimensionale wezens, zijn we nog steeds ontdekkingsreizigers. We weten nog steeds niet alles wat er te weten valt. We begrijpen ook dat de melkweg en het universum altijd uitbreiden, altijd meer worden en dat is opwindend voor ons omdat het gevoel van uitbreiden ons zoveel vreugde brengt.

Jullie zijn allemaal bezig met het verkennen van verschillende waarheden, verschillende realiteiten en verschillende aspecten van jezelf. Wij zijn hier om jullie eraan te herinneren dat het veroordelen en/of beoordelen van alles wat je tegenkomt alleen maar datgene in stand houdt waar je op dat moment je aandacht op richt. Jullie willen je wereld, jezelf, deze melkweg en het universum verkennen met je hart wijd open en je licht helder schijnend voor wat je ook vindt. Waarom is dat, zul je je misschien afvragen? Wel, dat is omdat je alleen met liefde ooit zult uitbreiden. Alleen met liefde zul je ooit echt meer worden van wie je bent.

En het is ook waar dat je alleen met liefde kunt ascenderen. We blijven je dit vertellen, maar het moet herhaald worden: niets buiten jezelf zal je doen ascenderen. Niemand kan even een schakelaar omzetten en de vijfde dimensie voor je verlichten. De vijfde dimensie is iets wat je in jezelf vindt, en je vindt het door toegang te krijgen tot meer van de liefde die jullie werkelijk zijn. Verspreid die liefde en dan hebben jullie een vijfdimensionaal rijk om in rond te dwalen en te verkennen.

En zoveel als jullie nog te ontdekken hebben in het vierdimensionale rijk, stel je eens voor hoeveel je zult ontdekken en je licht op kunt laten schijnen in de vijfde dimensie. Er zal altijd meer zijn en je zult je nooit vervelen als je eenmaal bent geascendeerd. En als je je nu verveelt, volg dan ons advies en kom uit je hoofd. Ga naar je hart en zie hoeveel liefde daar aanwezig is. Als je dat doet, zul je jezelf en alles en iedereen buiten je transformeren.

Wij zijn de Arcturiaanse Raad, en we hebben genoten van het contact met jullie.”

Vertaling: Marieke