De 9D Arcturiaanse Raad ∞ Hoe De Instroom Van Kosmische Energieën Ontvangen

De 9D Arcturiaanse RaadHoe De Instroom Van Kosmische Energieën Ontvangen

Gechanneld Door: Daniel Scranton – 16 September 2021

“Gegroet. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. Wij zijn verheugd om ons met jullie allemaal te verbinden.

Wij zijn in staat om zelfs de geringste verhoging in de trillingsfrequentie van het menselijk collectieve bewustzijn waar te nemen, en wij willen dat jullie allemaal weten dat er een piek is geweest. Jullie krijgen waar jullie energetisch om gevraagd hebben, en degenen onder jullie die open genoeg zijn om te ontvangen, doen de weegschaal voor de mensheid doorslaan. Jullie kunnen altijd buiten jezelf kijken naar wat anderen doen, denken en zeggen en het gevoel hebben dat de mensheid niet in de goede richting beweegt, of jullie kunnen buiten jezelf kijken naar die chaos en je realiseren dat de mensheid een heleboel energieën van een hogere frequentie aan het oproepen is en dat iemand naar voren moet treden en de ontvanger van die energieën moet zijn.

Jullie kunnen je altijd realiseren dat jullie die iemand zijn. Jullie hebben het vermogen om dat te doen, en jullie hebben de bereidheid, en genoeg van jullie hebben de tijd genomen om dat te doen om die impact te maken die jullie willen maken op het menselijk collectief. Jullie zijn geboren gevers; jullie willen helpen. Jullie willen dienstbaar zijn, en jezelf openstellen voor de kosmische energieën die binnenkomen is de manier om je medemensen op dit moment het meest van dienst te zijn. Werken met die energieën is gemakkelijk voor degenen onder jullie die wakker zijn, omdat jullie dat op de een of andere manier al zo lang doen, en de toevloed van energieën die nu op jullie afkomt is bedoeld om heel stabiliserend te zijn voor jullie en voor jullie medemensen.

Jullie beginnen met er zelf toegang toe te krijgen, en dan laat je ze doen wat ze doen in je fysieke lichaam. Je aardt ze in Moeder Aarde, stuurt ze langs de rasterlijnen, en iedereen op de planeet heeft er baat bij. Iedereen zou wel wat meer van dat gevoel van stabiliteit in zijn leven kunnen gebruiken, ongeacht wat hij op dit moment leeft. Jullie kunnen het aan hen geven. Sommigen van jullie vragen zich nu misschien af hoe jullie dit doen, en dat is een heel goede vraag. We zullen jullie vertellen dat er verschillende manieren zijn om je open te stellen voor deze energieën en ze te ontvangen.

Ten eerste, als je rust en ontspant, sta je automatisch open. Als je iets doet dat je vreugde brengt, open je je automatisch, en als je van plan bent je te openen, en je strekt je armen wijd uit, en je houdt je handpalmen omhoog, en je vertelt het universum dat je van dienst wilt zijn en dat je de huidige energieën wilt ontvangen zodat je van dienst kunt zijn, dan is het gebeurd. Jezelf in een watermassa plaatsen, zelfs al is het een badkuip, helpt ook. Blijf je bewust van je gedachten, je emoties, waar je je aandacht op richt, en of je gespannen of angstig bent, en laat alles los wat je in het moment nodig hebt, en je zult het doorgeefluik blijven waarvoor de mensheid jou op dit moment nodig heeft, en zo’n beetje altijd.

Maar zoals jullie weten, is dit een belangrijke tijd in de geschiedenis van de mensheid, en er zijn veel mensen die ergens bang voor zijn, of zich ergens tegen verzetten, en zij hebben hulp nodig. Ze hebben die stabiliteit nodig om van binnenuit te komen, en als je dat eenmaal voor hen hebt gegrond, wordt het meer beschikbaar voor hen, want iedereen heeft momenten waarop hij open is. Iedereen heeft momenten waarop ze niet volledig gestrest, angstig en gespannen zijn, en wanneer ze die momenten hebben, hebben jullie de basis gelegd, letterlijk, voor hen om de prachtige stabiliserende energieën te ontvangen die nu bij jullie zijn.

Wij zijn de Arcturiaanse Raad, en we hebben genoten van de verbinding met jullie.”

Vertaling: Martien / wakkeremensen.org