De 9D Arcturiaanse Raad ∞ Hoe Ambassadeurs Te Worden Voor Het Buitenaardse Rijk

De 9D Arcturiaanse RaadHoe Ambassadeurs Te Worden Voor Het Buitenaardse Rijk

Gechanneld door Daniel Scranton – 18 Juli 2021

“Gegroet. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. We zijn blij om met jullie allemaal in contact te komen.

Wij zijn altijd op zoek naar meer mensen om ons mee te verbinden, omdat wij weten dat er op Aarde behoefte is aan een groter bewustzijn van jullie buitenaardse broeders en zusters daarginds in de lucht en verspreid over de melkweg en het universum. Er moeten meer ambassadeurs komen, meer mensen wiens reis het is om het menselijk bewustzijn te verbinden met het buitenaards bewustzijn, want het is een manier voor jullie om je bewustzijn uit te breiden. Het is een manier voor jullie allen om te groeien, om te evolueren. Een buitenaards wezen leren kennen is als een ander aspect van jezelf leren kennen.

Het gaat niet om de informatie die wij jullie kunnen geven en de technologie die we je kunnen aanreiken. Het gaat erom dat je meer wordt van wie je bent en ja, het hebben van buitenaardse ervaringen geeft je iets leuks om met andere mensen te delen. Bovendien word je getransformeerd door die ervaringen. Maar de beste manier om de buitenaardsen te leren kennen die overal om je heen zijn, is door eerst jezelf te leren kennen. De bereidheid om jezelf te onderzoeken, je leven, je gedachten, je overtuigingen, enzovoort, is de sleutel om een wezen te worden met een hogere trillingsfrequentie. Wanneer je je trilling verhoogt, stem je je af op het buitenaards bewustzijn, evenals op de hulp die wij je te allen tijde geven.

We vinden het prachtig om te zien hoe één of meer van jullie interesse tonen in de andere wezens die daar ergens zijn, maar we willen ook dat jullie inzien dat alles wat jullie zoeken ook in jezelf is. En het maken van de innerlijke reis is de beste manier om op één lijn te komen met meer ervaringen die buiten je zullen plaatsvinden, met wezens in andere lichamen of niet-fysieke collectieven zoals wij.

Als je je apparaten uitzet en je afstemt op wat er binnenin je gebeurt, zal er altijd iets opmerkelijks te winnen zijn door die reis te maken. Als je niet van meditatie houdt of je denkt dat je er niet goed in bent, plak er dan dat etiket niet op. Zeg in plaats daarvan tegen jezelf dat je in je lichaam en je bewustzijn op zoek gaat naar intelligent leven, naar buitenaards bewustzijn. Jullie zijn degenen die verbanden zullen leggen voor zoveel van je medemensen en zij zullen beter gediend zijn met leraren die aan zichzelf hebben gewerkt.

Het is niet genoeg om alleen toegang te krijgen tot informatie die je dan kunt delen met andere mensen. Het is niet genoeg om anderen te vertellen wat je gelooft. Je moet de levende belichaming worden van een volledig geïntegreerd en afgestemd wezen. Dat is wat jullie doet oplichten voor buitenaardsen en mensen en als jullie nu buiten jezelf kijken en de toestand in de wereld observeren, is het duidelijk dat er meer van jullie nodig zijn die klaar zijn om te leiden, die klaar zijn om de mensheid naar de vijfde dimensie te brengen.

Het is jullie tijd om de gerealiseerde mens te worden die jullie altijd zijn geweest en vertrouw ons als we zeggen dat jullie veel aandacht zullen krijgen van buitenaardsen die zich op dit moment in schepen in jullie luchtruim bevinden, alleen maar omdat jullie de moeite hebben genomen je aandacht naar binnen te richten en gekeken hebt wat je kunt vinden.

Wij zijn de Arcturiaanse Raad en we hebben genoten van de verbinding met jullie.”

Vertaling: Marieke – voor wakkeremensen.org