De 9D Arcturiaanse Raad ∞  Het Werk Doen Om Je Bewustzijn Te Verschuiven.

De 9D Arcturiaanse Raad ∞  Het Werk Doen Om Je Bewustzijn Te Verschuiven.

Gechanneld door Daniel Scranton – 20 September 2021

“Gegroet. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. We zijn blij om met jullie allemaal in contact te komen.

We hebben een gepast niveau van contact met jullie allemaal. Wij overschrijden geen grenzen om jullie te leveren wat wij kunnen en doen. Wij werken samen met jullie gidsen en hogere zelven om ervoor te zorgen dat wij jullie niet afleiden van jullie eigen natuurlijke evolutieproces. Wij willen dat jullie weten dat de andere welwillende buitenaardsen, raden, collectieven, federaties en andere e.t. groepen deze zelfde richtlijnen volgen. Wij zijn voorzichtig in wat wij aan jullie geven om die ontwikkeling niet te verstoren die iets zal zijn waar jullie heel trots op zullen zijn wanneer jullie het vijfde-dimensionale frequentiegebied bereiken.

Jullie zullen de hulp waarderen, maar jullie zullen ook erkennen dat jullie het werk zelf hebben gedaan, en wij eren jullie door te erkennen dat jullie het vermogen hebben om dit werk te doen dat jullie al hebben gedaan en zullen blijven doen. Nu, wat is ‘het werk’ waar we het hier over hebben? Wat is het dat jullie doen om de verschuiving in bewustzijn naar de vijfde dimensie gemakkelijker en vreugdevoller te maken? Wel, er komt veel bewustzijn bij kijken van wat er in je omgaat. Het gaat om meer dan alleen het volgen van een aantal regels of geboden. Het gaat uiteindelijk om gevoelens. Het werk doen betekent bereid zijn om die gevoelens te voelen waarvan je je bewust wordt als je eenmaal geaard en in je hart gecentreerd bent, en je de drugs, alcohol en andere afleidingen die je ervan weerhielden om ze te voelen, laat varen.

Je zuivert wanneer je diep in een gevoel duikt dat ongemakkelijk en ongewenst is, en waarvan niemand anders in jouw familie ooit heeft kunnen erkennen dat het bestaat. Je doet werk voor je genetische lijn. Je doet werk voor je zelven uit vorige levens. Jullie doen werk voor andere wezens in andere delen van het melkwegstelsel die niet de emotionele intelligentie hebben die jullie allemaal hebben. Deze verschuiving is geen denkspel en het is geen actiespel. Het gaat er niet om iemand of iets te verslaan. Dit gaat over voelen wie jullie werkelijk zijn als Bron energiewezens, als pure, onvoorwaardelijke liefde, en het gaat over dat door je heen laten stromen zonder je te schamen of bang te zijn voor wat iemand anders zou kunnen denken of doen als reactie op het feit dat je volledig omarmt wie je werkelijk bent. Als je dat kunt, weet je dat je het werk gedaan hebt.

Maar je moet door de angst, de vrees, de depressie, het verdriet, de woede en soms zelfs de woede heen om daar te komen. Het lastige is dat je inziet dat beide in je bestaan, en dat het feit dat je het ene voelt niet betekent dat het andere nu uitgestorven of ontkend is. Je bent alleen gekomen om voor het licht te kiezen, steeds weer, en om anderen aan te moedigen dat ook te doen. En dat is hoe wij onze rol in dit alles zien. Wij houden het licht vast en laten het schijnen, maar niet te veel, en nodigen jullie uit om het te doen, keer op keer.

Wij zijn de Arcturiaanse Raad, en we hebben genoten van de verbinding met jullie.”

Vertaling: Martien / voor wakkeremensen.org