De 9D Arcturiaanse Raad  ∞ Het Toekomstige Moment Dat De Mensheid Zal Samenbrengen

De 9D Arcturiaanse Raad Het Toekomstige Moment Dat De Mensheid Zal Samenbrengen

Gechanneld door: Daniel Scranton – 9 December 2021

“Gegroet. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. We zijn verheugd om met jullie allemaal in contact te komen.

Wij geven onszelf volop de gelegenheid om de mensheid vanuit verschillende invalshoeken en perspectieven te zien. We weten dat door slechts één smalle lens naar jullie allemaal te kijken, niet goed is voor jullie of voor ons. Wij weten ook dat wij, om jullie allemaal te kunnen helpen, efficiënt moeten zijn, en precies moeten begrijpen wat jullie nodig hebben. Dat is een van de redenen waarom zo velen van jullie ons ’s nachts in het astrale vlak ontmoeten. Wij kunnen met jullie spreken over de problemen waarmee jullie als individu te maken hebben en de problemen waarvan jullie weten dat ze voor de mensheid als geheel spelen.

En ook door ons met ieder van jullie te verbinden, krijgen we te zien hoe verschillende mensen hetzelfde ervaren. Iedereen heeft op dit moment een andere ervaring op Aarde, omdat dat nodig is om de Bron van dit alles te laten profiteren en zich uit te breiden. En onthoud, de Bron is jullie en jullie zijn de Bron, dus denk alsjeblieft niet dat jullie lijden namens een entiteit die buiten jullie bestaat en die jullie niet zijn, want dat is niet het geval. Jullie zijn er als Bron, doen alsof jullie menselijk zijn, menselijke ervaringen hebben, menselijke emoties voelen, en jullie voegen iets toe aan dat wat jullie zijn.

En verschillen en verscheidenheid zijn wat de Aarde-ervaring zo prachtig maakt. Eenheidsworst is niet geweldig, ook al hang je graag rond met mensen die je interesses en overtuigingen delen, het is wanneer je een soort verschil van mening hebt dat je de gelegenheid hebt om te doen wat wij doen. Je hebt dan de kans om iets door de ogen van iemand anders te bekijken omdat je van die persoon houdt en omdat je wilt begrijpen wat hij ervaart. Soms kun je je niet verplaatsen in wat iemand anders meemaakt omdat het zo verschilt van jouw levenservaring en jouw omstandigheden, maar je kunt wel mededogen hebben.

Je kunt je realiseren dat die persoon lijdt; die persoon voelt iets wat hij niet wil voelen, en jij kunt je daarmee in verband brengen. En dit is wat je gemeen hebt met al je medemensen, en dit is wat de mensheid zal samenbrengen wanneer mensen voor eens en altijd begrijpen dat jullie verbonden zijn via jullie harten, via jullie gevoelens en via jullie emoties. Jullie zullen het misschien nooit eens worden op het niveau van de geest, maar jullie kunnen je altijd verbinden met de waarheid dat iemand anders voelt wat jij soms voelt, dat zij een menselijke ervaring hebben, net als jij. En wanneer jullie erkennen dat jullie allen één zijn en dat jullie op zoveel manieren met elkaar verbonden zijn, kunnen jullie elkaar liefhebben ondanks de verschillen die Bron die verscheidenheid geeft.

Jullie kunnen leren vrede te sluiten met die verschillen, in plaats van je erdoor te laten definiëren en je in kleine groepjes te verdelen. Wanneer één groep een hele groep demoniseert die op de een of andere manier anders is dan zij, is er iets heel onnatuurlijks aan de hand. En nogmaals, het is de geest die dit doet, en dat is waarom wij altijd zullen proberen jullie ervan te overtuigen om in je hart te gaan en je gevoelens te voelen, de gevoelens die jullie allemaal verbinden en samenbinden als één menselijke familie. Dit is wie jullie zijn; dit is wat jullie zijn, en dit is wat jullie in elkaar moeten herkennen. Daarna komen jullie bij de volgende stap, en de volgende stap is het herkennen van de Goddelijkheid in al jullie medemensen en alle wezens in het universum.

Wij zijn de Arcturiaanse Raad, en we hebben genoten van onze verbinding met jullie.”

Vertaling: Martien / voor wakkeremensen.org