De 9D Arcturiaanse Raad ∞ Het Karma van Duistere Wezens

De 9D Arcturiaanse Raad ∞ Het Karma van Duistere Wezens

Gechanneld door Daniel Scranton

“Gegroet. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. We zijn blij dat we ons met jullie allen kunnen verbinden.

We hebben enorm veel respect voor iedereen die op dit moment op Aarde is, ongeacht wie ze zijn, wat ze hebben gedaan en of ze nu de rol van een wezen van licht of een wezen van het duister spelen.

We blijven jullie vertellen dat we allemaal in dezelfde boot zitten, en dat geldt ook voor degenen die de rol van het duister spelen.

Ze hebben erin toegestemd om de slechte mensen te zijn voor jullie, ondanks het feit dat ze wisten dat ze hun karma zouden moeten inlossen als ze in dit leven zouden ascenderen. En als ze in dit leven niet ascenderen, zullen ze terug moeten naar een driedimensionale realiteit om het karma dat ze op dit moment opbouwen, af te betalen.

Daarom is het zo belangrijk dat degenen die de rol van het duister spelen, jullie hebben. Jullie zijn degenen die hen kunnen vergeven, mededogen kunnen tonen en hen kunnen verheffen met jullie licht, met jullie positieve energie.

Jullie kunnen hen redden.

Jullie kunnen hen meenemen, of jullie kunnen hen veroordelen of zwartmaken, wat jullie vibratie alleen maar verlaagt en je ascensie alleen maar later in de toekomst zal laten plaatsvinden.

Daarom raden we de weg van vergeving aan, omdat we weten dat jullie allemaal willen ascenderen, en jullie willen snel ascenderen.

Een van de redenen waarom veel mensen willen ascenderen is om aan deze realiteit te ontsnappen.

Veel mensen willen alleen maar in een wereld leven waar ze niet zo hard hoeven werken aan het schenken van vergiffenis en het hebben van mededogen met diegenen die hen of anderen onrecht hebben aangedaan.

We begrijpen dat; en we bewonderen en respecteren nog steeds iedereen die op Aarde is, ongeacht hun standpunt, want het is moeilijk om daar te zijn, maar wat we jullie aanraden en jullie altijd zullen voorstellen is de gemakkelijke weg.

We zullen jullie altijd vertellen welk pad vreugdevoller is, dat is het kortere pad en het pad dat jullie meer laat zijn van wie jullie echt zijn.

Je wilt niet zomaar ascenderen omdat je niets verkeerds hebt gedaan. Je wilt ascenderen en de voldoening voelen van het feit dat je zo’n lange weg hebt afgelegd om de mensen om je heen mee te kunnen nemen die anders niet in staat zouden zijn om die reis te maken.

Dus als jullie erover nadenken wat je kunt doen om meer van dienst te zijn, of wat je kunt doen om het ascensieproces te versnellen, dan is het antwoord gemakkelijk.

Je kunt vergeven, in plaats van veroordelen.

Je kunt het licht zien in alle mensen.

Zie ze als Bron Energie, en waardeer ze eigenlijk voor het nemen van een nog moeilijkere weg dan die waar jij op zit.

Degenen die de rol van het duister spelen, voelen zich nog verder afgescheiden van de Bron dan de gemiddelde ontwaakte persoon die af en toe zijn twijfels heeft, of die vergeet wie hij werkelijk is.

Een manier om te herinneren wie je werkelijk bent, is om Bronenergie in actie te zijn.

Wees de liefde die je in je hebt, en weet dat de liefde die je in je hebt glorieus aanvoelt als het door je heen stroomt om geen andere reden dan dat je het hebt opgeroepen.

Het is heel gemakkelijk om van iemand te houden die lief is, en daar wil je zeker mee beginnen.

Maar we hopen dat je op het punt aankomt waar je niet meer wilt dat dat gevoel weggaat. Zodat je het aan iedereen blijft geven die je pad kruist.

Wij zijn de Arcturiaanse Raad, en we hebben genoten van het contact met jullie.”

Bron

Vertaling: Marieke voor wakkeremensen

Vergeving 
Ik vergeef mezelf en alle anderen uit het diepste van mijn wezen.