De 9D Arcturiaanse Raad ∞ Het Gouden Tijdperk van de Mensheid komt eraan

De 9D Arcturiaanse RaadHet Gouden Tijdperk van de Mensheid komt eraan

Gechanneld door: Daniel Scranton 21 Juli 2021

“Gegroet. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. We zijn verheugd om ons met jullie allemaal te verbinden.

Wij zijn in staat om de geringste fluctuaties te detecteren binnen de energievelden van alle mensen op jullie wereld en  we zijn in staat om de verschuivingen te detecteren die plaatsvinden op het niveau van jullie collectieve bewustzijn. Het is belangrijk om te weten dat er een grote stijging is geweest in jullie algehele collectieve vibratie en dat is voor een groot deel te danken aan het aantal van jullie dat ervoor heeft gekozen om te stoppen met vechten, met schelden en met de vinger wijzen dat al heel lang plaatsvindt op Aarde.

Het betekent niet dat jullie zullen zien dat iedereen elkaar omhelst, ongeacht zijn of haar mening over de grote vraagstukken van deze tijd, maar het betekent wel dat genoeg mensen de verdeeldheid hebben gevoeld en het gebrek aan harmonie in zichzelf wanneer ze verwikkeld waren in een ruzie of een gevecht en hebben besloten sommige dingen te laten gaan. Genoeg mensen zijn afgestapt van de wij-tegen-hen mentaliteit die zo overheersend is in je wereld en hebben in plaats daarvan gekozen voor innerlijke vrede, rust en harmonie. Dat is wat er nodig is.

Het gaat er niet om dat jullie allemaal de impact van een zonneflits ontvangen en het gaat niet om een gebeurtenis die buiten jullie om zal plaatsvinden. Het gaat niet over openbaarmaking of eerste contact. Deze dingen zullen allemaal gebeuren, maar ze zullen komen als gevolg van het werk dat ieder individu doet en we willen dat jullie dat weten. We willen dat jullie de kracht beseffen die jullie in je hebben om je wapens neer te leggen, je wapens van woorden en gedachten.

Het is goed om een ander te laten geloven dat hij gelijk heeft, ook al ben je het hartgrondig met hem oneens. Het is goed om weg te lopen van iemand die je probeert te verleiden tot een gevecht of een argument. Het is zoveel belangrijker dat je liefde en mededogen uitstraalt en dat je een instrument van het universum bent, dan dat je gelijk hebt. Heb je ooit gemerkt dat je niet honderd procent van de tijd gelijk hebt? En toch klamp je je vast aan gelijk hebben, alsof dat je waarde bepaalt, je waardigheid. Dat is echt niet zo.

Jullie moeten allemaal leven en laten leven als jullie ooit samen willen komen en een einde willen maken aan de oorlogen, de bommen, het wapengeweld, enzovoort. En zoals we al hebben gezegd in deze channeling, doen dat genoeg van jullie. Het is een klein percentage van de hele menselijke bevolking, maar genoeg om een grote impact te hebben. We willen dat jullie dat weten, omdat we willen dat jullie dat blijven doen.

En we willen degenen die nog steeds de goede strijd voeren inspireren, je zult nooit winnen omdat je een deel van jezelf probeert te verslaan en dat is niet de manier om heel en compleet te worden. Dat is niet de manier om je hogere zelf te worden en te ascenderen en velen van jullie weten dat al. Maar voor degenen onder jullie die dat niet weten, is dit een wake-up call.

Maak zelfs in je hoofd geen ruzie met iemand anders. Vergeef, stuur liefde, heb compassie en weet dat in een andere werkelijkheid jij het bent die dat geloof heeft en het aan alle anderen opdringt. Jullie zijn wakker genoeg om te weten dat dit niet de manier is en dat is waarom jullie resoneren met ons en onze boodschappen. En we willen dat jullie weten hoe trots we op jullie zijn omdat jullie de behoefte om gelijk te hebben of om iemand te kleineren voor zijn overtuigingen of keuzes, hebben losgelaten. Jullie zijn allemaal beter dan dat en jullie weten dat diep van binnen.

Daarom voelt het beter als je iedereen accepteert waar hij of zij op dit moment is en in jezelf zoekt naar wat je kunt veranderen en hoe je beter kunt zijn. Wij weten dat steeds meer mensen in de voetsporen zullen treden van de vredelievenden en wij zien hen de mensheid leiden naar dit gouden tijdperk waarin iedereen mag creëren wat hij wil creëren en niemand meer in angst leeft.

Wij zijn de Arcturiaanse Raad en we hebben ervan genoten om met jullie in contact te komen.”

Vertaling: Marieke – voor wakkeremensen.org