De 9D Arcturiaanse Raad ∞ “Het Feeën Rijk is de Vijfde Dimensie”

De 9D Arcturiaanse Raad ∞ 
“Het Feeën Rijk is de Vijfde Dimensie” 
Gechanneld door Daniel Scranton – 5 December 2020 

“Gegroet. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. We zijn blij ons met  jullie allen te kunnen verbinden.

We hebben de nieuwe tijdlijnen onderzocht die jullie hebben gemaakt voor 2021 en daarna, en we zijn blij om te zien hoeveel interessanter en opwindender jullie je reis naar de vijfde dimensie maken. Jullie hebben naar manieren gezocht om de reis leuker te maken en minder een strijd te laten zijn, en jullie hebben ook geprobeerd het aantal slachtoffers onderweg te minimaliseren. Op dit moment is de ascensie naar de vijfde dimensie op Aarde een soort gouden kaartje. Het is een enorme kans, en er zijn veel zielen die dit willen meemaken.

Jullie hebben allemaal het geluk te weten dat de bewustzijnsverandering plaatsvindt, en de meesten van jullie zijn zich bewust van het feit dat je er niet alleen een rol in kunt spelen, maar ook dat je jouw ervaring ervan kunt creëren. We willen graag dat je dit inziet. Je bent niet alleen een ritje aan het maken; je creëert ook de reis die je maakt. En het wordt tijd dat jullie allemaal meer gaan genieten en jezelf gaan zien als de scheppende wezens waarvoor je geboren bent.

Een van de tijdlijnen die jullie onlangs voor jezelf hebben gecreëerd, betreft een diepere verbinding met het feeënrijk dan je ooit  op aarde hebt gehad. Dat betekent meer waarnemingen van natuurwezens, meer mystieke interacties en meer feeërieke co-creaties met de mensheid.

Als je het geluk hebt een kind te hebben of een kind kent, laat het kind je dan begeleiden naar de elfen en de feeën. Laat het kind een dialoog aangaan met de natuurwezens als jij dat niet kunt, en laat de natuurwezens je begeleiden op je pad naar ascensie, want zij zijn daar waar jij heen gaat. Zij weten de weg; ze weten wat voor soort leven je in de vijfde dimensie gaat leven. En ze zijn zo dicht mogelijk bij het menselijk zijn als maar mogelijk is zonder dat ze zelf echt menselijk zijn. En met ‘menselijk’ hebben we het over de mensen van de aarde.

Jullie hebben deze geweldige bondgenoten die je willen helpen en je van dienst willen zijn, en nu heb je een gloednieuwe tijdlijn waarin zij een grotere rol gaan spelen om je te laten genieten van jezelf en van deze reis, terwijl je je angst en dat wat je terneerdrukt, loslaat. Je staat jezelf toe je innerlijk kind te worden en niet alleen in kabouters te geloven, maar ook te erkennen dat ze zoveel met je te delen hebben.

Ga de natuur in wanneer je maar kunt, zelfs in de koudere maanden, en nodig ze bij je thuis uit. Nodig ze uit om aan je projecten deel te nemen, en onthoud dat alleen omdat je ze nu niet kunt zien, dit niet betekent dat ze er niet zijn, en het betekent zeker niet dat ze niet samen met jou op weg zijn. Ze zijn een groot onderdeel van de reis en ze staan ​​te popelen om meer mensen van de aarde te ontmoeten. Doe jezelf een plezier en maak contact met deze prachtige wezens die ruimte voor je maken in de vijfde dimensie.

Wij zijn de Arcturiaanse Raad en we hebben genoten van het contact met jullie. ”

Vertaling Marieke