De 9D Arcturiaanse Raad  ∞  Het 5D Kristallijnen Energie Raster 

De 9D Arcturiaanse Raad  ∞ Het 5D Kristallijnen Energie Raster 

Gechanneld door: Daniel Scranton – 12 November 2021

We hebben gemerkt op welke manieren jullie allemaal toegang hebben gekregen tot de kracht van het kristallijnen energieraster dat over de hele oppervlakte van jullie planeet loopt. Nu zijn er natuurlijk bepaalde rasterpunten, en er zijn rasterlijnen die krachtig genoeg zijn om jullie te beïnvloeden, zelfs als jullie niet direct op dat punt of die lijn of het kruispunt van twee lijnen zijn. En zo beïnvloedt het de hele oppervlakte van jullie planeet. Daarom maakt het niet uit waar je woont of waar je staat op welk moment dan ook. Jullie hebben het vermogen om in te tappen op de kracht en de macht van dit vijfdimensionale raster.

Jullie hebben het in feite mede gecreëerd. Jullie die ontwaakt zijn hebben eraan bijgedragen en ervan ontvangen, en we vinden het prachtig om hiervan getuige te zijn. We zien het ook als weer een ander punt in het fysieke waar we onze liefde en licht, onze downloads en upgrades kunnen toevoegen. Wij werken graag met dit raster en via dit raster om jullie te ondersteunen. Wij beantwoorden jullie gebeden en vinden verschillende leveringsmethoden om dat te doen. Natuurlijk, wanneer je om iets vraagt zoals meer overvloed, zou je dan op uw bankrekening kunnen gaan zoeken naar die overvloed. En als je het niet meteen ziet, of zelfs pas na enkele jaren, zou je de hoop op kunnen geven.

Wij willen echter dat jullie beginnen in te zien dat jullie toegang kunnen krijgen tot de energie van datgene waar jullie om gevraagd hebben via dit kristallijne, vijfde-dimensionale raster. En wanneer je iets door je heen kunt voelen stromen, dan zal het universum dat in het fysieke rijk evenaren. Je zult een voorstelling hebben van de energie die je hebt aangeboord, die door je heen is gestroomd. En dus raden we jullie aan om te voelen naar dit energetisch raster dat onder jullie is, dat daar is, dat langs het oppervlak van jullie planeet loopt. Reik ernaar, voel ernaar, en ontvang ervan.

Wij zijn niet de enigen die bijdragen aan dit raster. Diegenen onder jullie die wakker zijn, en sommigen die slapen, dragen ook bij. Jullie kunnen er net zo goed van ontvangen, want jullie dragen eraan bij, en jullie kunnen net zo goed de antwoorden op jullie gebeden ontvangen, want die zijn van jullie en van jullie alleen om op te eisen. Jullie zijn degenen die ruimte houden, samen met vele anderen die ongezien zijn, voor de mensheid om deze verschuiving in bewustzijn te voltooien, en om dat gemakkelijk en vreugdevol te doen, en in het volgende decennium. Wij zijn een van de groepen die dit ondersteunen, en wij willen dat jullie weten hoeveel kracht er recht onder jullie voeten ligt en hoe gemakkelijk het is om toegang te krijgen tot deze kracht, deze energie, dit antwoord op jullie gebeden.

Wij zijn de Arcturiaanse Raad, en we hebben ervan genoten om met jullie in contact te komen.”

Vertaling: Martien / voor wakkeremensen.org