De 9D Arcturiaanse Raad ∞ Grote Veranderingen In Het Resterende Deel Van 2021

De 9D Arcturiaanse RaadGrote Veranderingen In Het Resterende Deel Van 2021

Gechanneld door Daniel Scranton – 30 Augustus 2021

“Gegroet. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. We zijn verheugd om ons met jullie allemaal te verbinden.

We zijn erg blij om zoals altijd bij jullie te zijn, en we zijn erg opgewonden over wat we jullie allemaal zien creëren nu jullie in dit laatste deel van het kalenderjaar 2021 komen. We zien jullie in een positie stappen van grotere kracht in jezelf, nu jullie zijn gaan inzien dat je echt moet vertrouwen op de kracht die je in je hebt om je te voelen zoals je je wilt voelen en te leven zoals je wilt leven. Iedereen die in de veronderstelling was dat externe omstandigheden moesten bepalen hoe hij leefde en hoe hij zich voelde, heeft die overtuiging op zijn kop gekregen. Gezien de omstandigheden waarin jullie nu leven, nu jullie een wereldwijde pandemie meemaken, hebben jullie verschillende aanpassingen moeten maken om te kunnen gedijen.

Jullie hebben ook veel extra tijd gehad om scheppers te zijn, om bewust en weloverwogen te zijn over de vibratie die jullie naar het universum hebben gezonden. En als gevolg daarvan zijn er vele prachtige creaties die er zijn, wachtend om mee in harmonie te worden gebracht. Wij zien de bereidheid in jullie om de leiding te nemen over jullie leven door de leiding te nemen over jullie vibratie en jullie creatie, als resultaat van het aanbieden van die vibratie.

Het is zo prachtig om te zien hoeveel schoonheid en wonderen er voor jullie liggen, en we zijn zo blij dat we jullie kunnen helpen om bij die creaties van jullie te komen. We weten dat dit voor velen van jullie een voor de hand liggende verklaring is, maar jullie moeten echt je gevoel volgen om je weg te vinden naar wat jullie al hebben gecreëerd. Jullie kunnen beginnen te voelen voor de vibraties die jullie creaties afgeven, want ze roepen jullie letterlijk naar hen toe, en het is echt een prachtige tijd voor jullie om toegang te krijgen tot wat jullie gecreëerd hebben, want nogmaals, het is zeker zo geweest dat het leek alsof er beperkingen aan jullie werden opgelegd. In werkelijkheid zijn jullie geleid om je aandacht te richten op die plaats in jezelf waar je weet wie je werkelijk bent, waar je het snelst en het hoogst vibreert.

Het is tijd voor grote veranderingen in jullie wereld, en die grote veranderingen beginnen wanneer jullie bereid zijn jezelf te zien als degenen die creëren, in plaats van jezelf te zien als degenen die onderdrukt worden. Dit is een monumentaal verschil in hoe jullie jezelf en je werkelijkheid zien, evenals de anderen die hun rol spelen in jullie werkelijkheid. Hoe ontwaakt jullie ook zijn, houd alsjeblieft in gedachten dat iedereen in jullie leven er is om jullie te helpen nog meer te ontwaken voor de waarheid van wie jullie werkelijk zijn en voor de toepassing van die waarheid. Jullie gaan voorbij de tijd waarin jullie alleen maar weten wie jullie werkelijk zijn en dat jullie je werkelijkheid creëren, en jullie gaan naar de tijd waarin jullie deze waarheden ervaren in jullie levens en in de hele wereld waarin jullie leven.

Wij zijn de Arcturiaanse Raad, en we hebben ervan genoten ons met jullie te verbinden.”

Kanaal: Daniël Scranton Vertaling: Martien / wakkeremensen.org