De 9D Arcturiaanse Raad ∞  “Geniet van jullie persoonlijke veanderingen”

De 9D Arcturiaanse Raad ∞  “Geniet van jullie persoonlijke veanderingen”

gechanneld door Daniel Scranton

“Gegroet. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. We zijn blij ons met jullie allen te kunnen verbinden.

We zijn enthousiast over de mogelijkheden voor het menselijk collectief terwijl jullie verder gaan op deze evolutionaire reis die nooit eindigt. We praten over de verandering in bewustzijn en de ascensie naar de vijfde dimensie, maar dat zijn slechts unieke belevenissen. Op weg naar die ervaring maak je veel verschillende dingen mee. Jullie eigen doorbraken, jullie eigen a-ha-momenten, en jullie maken delen van jezelf beetje bij beetje wakker omdat je van de ervaring wilt genieten.

Als jullie iets heel lekkers aan het eten zijn wil je dit ook langzaam kauwen. Je wilt het ronddraaien in je mond, zodat het alle smaakpapillen raakt voordat je het doorslikt, en hetzelfde geldt voor deze ervaring. De reden dat jullie niet allemaal gewoon naar de vijfde dimensie springen en alles beginnen te ervaren als je hogere zelf, is omdat jullie van elke hap willen genieten. Je wilt het helemaal proeven. Je bent niet op aarde om alleen die enorme sprong te nemen en alle goede dingen onderweg over te slaan.

Daarom nodigen we jullie uit om jullie tijdschema voor het Event los te laten. Wacht niet langer tot er iets buiten je gaat gebeuren en geef jezelf ervaringen van groei. Ervaar hoe het voelt om dieper in meditatie te gaan of naar de hoogste trillingsfrequentie waarin je ooit bent geweest. Ga op avontuur in je bewustzijn en maak je niet zoveel zorgen over wat er daarbuiten gebeurt.

Jullie hoeven je niet te concentreren op wat jullie regeringsleiders doen en zeggen. Echt niet. Dat is niet hoe het bewustzijn evolueert. Bewustzijn evolueert niet door te stemmen of iemand de deur uit te gooien. Je hoeft niet te wachten tot de juiste politici en leiders aan de macht komen en erop uittrekken om een verschil te maken in jullie gemeenschap. Je kunt iemand ontmoeten die op straat leeft of in iets anders gelooft dan waar jij in gelooft, en jullie kunnen samenkomen.

Jullie kunnen eenheid ervaren, zelfs als niemand anders met je meegaat op die reis. Jullie moeten je kleine overwinningen nemen zoals ze voorbij komen en niet langer wachten tot het grote Event eraan komt en je voorbij alle kleine, lekkere ervaringen en momenten op deze evolutionaire reis van je bewustzijn schiet. Alleen jij ervaart hoe je deze hele verandering stapsgewijs gaat meemaken.

Geef die kracht aan geen enkele gebeurtenis weg, net zoals jullie je kracht niet willen weggeven aan iemand die een gezagspositie heeft. Jullie zijn je eigen autoriteit en je kunt jezelf bekrachtigen. We raden jullie aan dat te doen, zelfs als je niet weet wat het betekent, zelfs als je niet weet hoe dat eruitziet. Voel het, en het zal recht voor je gezicht verschijnen, je uitnodigend om mee te gaan op een andere reis op dit nooit eindigende avontuur waar we allemaal mee bezig zijn.

Wij zijn de Arcturiaanse Raad en we hebben genoten van het contact met jullie.”

Vertaling: Marieke