De 9D Arcturiaanse Raad ∞ Er Komt Hulp Van De Aartsengelen

De 9D Arcturiaanse Raad Er Komt Hulp Van De Aartsengelen

Gechanneld door Daniel Scranton – 1 September 2021

“Gegroet. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. We zijn verheugd om ons met jullie allemaal te verbinden.

Wij laten op dit moment veel hulp toe, omdat we merken dat hoe meer hulp we krijgen, hoe beter we in staat zijn het te geven aan diegenen van jullie die het nodig hebben om verder te kunnen gaan op je reis. We hebben hulp gekregen van de aartsengelen, die erkennen dat het werk dat we met jullie doen belangrijk is en zij zien dat werken via ons een manier is om met meer van jullie in contact te komen. Jullie profiteren natuurlijk van alle helpers die er in dit universum zijn en van de hulp die jullie van de Bron ontvangen.

Wij werken allemaal samen en wij hopen dat door onze samenwerking wij meer van jullie zullen inspireren hetzelfde te doen, omdat wij de waarde ervan inzien voor de mensheid. Het ego ziet dat echter niet altijd zo. Het ego neemt graag te veel hooi op zijn vork om zichzelf te bewijzen of omdat het bestempeld wil worden als ‘De Grote’ of ‘De Verlosser’. Maar wanneer je samenwerkt om liefde en vreugde te verspreiden, ben je er niet op uit om alle eer te krijgen. Wanneer je deel uitmaakt van een collectief en je ziet dat de verbetering van het collectief ook goed is voor jou, dan is de kans groter dat je samenwerkt met anderen om de verschuivingen teweeg te brengen die je wilt zien en ervaren.

Daarom vertellen wij jullie dat wij samenwerken met hen die zich in onze dimensie bevinden en dat wij hulp zoeken bij wezens die zich in hogere dimensies bevinden. Wij willen jullie inspireren om rond te kijken op jullie Aarde voor de hulp die wordt aangeboden. Soms staat trots niet toe dat je hulp aanvaardt en je moet het trotse ego een tijdje loslaten, gewoon om te zien of je het beter hebt zonder die trots te gebruiken en het bewustzijn van je ego te activeren.

Terwijl je verschuift, verhef je je naar je hogere zelf en als je hogere zelf begrijp je dat je een collectief bent en dat je dat altijd bent geweest. En dus hoeven jullie niet alles alleen te doen wanneer je eenmaal bent geascendeerd en het is zeker tijd om te erkennen dat jullie het nu ook niet allemaal alleen doen. Je hebt hulp bij de verheffing van ons allen in de hogere rijken en je hebt ook hulp van je medemensen. Laat de hulp binnen, vooral wanneer je ergens mee worstelt. Wanneer je je hersens pijnigt en probeert uit te zoeken hoe je iets kunt laten werken, dan weet je dat het tijd is om de behoefte om het allemaal alleen te doen los te laten en de hulp toe te laten die komt van wezens en collectieven zoals wij.

De transmissie van energie die komt met de hulp van de aartsengelen zal jullie allemaal helpen om meer toegang te krijgen tot je hogere zelf en al het goede dat daarmee gepaard gaat. Het enige wat je hoeft te doen is de hulp die komt accepteren. Je hoeft het niet te verdienen, je hoeft niet de juiste zinnen te reciteren. Weet gewoon dat het onderweg is en dat als je je ontspant en jezelf openstelt als een bloem, je het met gemak en gratie kunt ontvangen en je kunt beginnen te leven alsof je nu in de vijfde dimensie bent.

Wij zijn de Arcturiaanse Raad en we hebben genoten van onze verbinding met jullie.”

Vertaling: Marieke – voor wakkeremensen.org