De 9D Arcturiaanse Raad ∞ ‘Enorme Downloads die tot Massa Ontwaken Leiden’ 

De 9D Arcturiaanse Raad ∞ ‘Enorme Downloads die tot Massa Ontwaken Leiden’ 

Gechanneld door Daniel Scranton – 23 Februari 2021

“Gegroet. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. We zijn verheugd ons met jullie allen te kunnen verbinden.

We hebben jullie zogezegd langzaam door het proces geleid, om jullie beetje bij beetje voor te bereiden op de grotere downloads waarvan wij denken dat jullie er op dit moment klaar voor zijn. Jullie zijn klaar om deze downloads te ontvangen omdat wij, en onze trawanten in de hogere rijken, jullie wat zachter hebben gemaakt. We hebben jullie voorbereid op de lawine van energieën die nu voor jullie op handen zijn.

Er is genoeg ontvankelijkheid geweest voor alles wat wij de mensheid in de tussenfase hebben aangeboden om in te schatten wat jullie nu aankunnen. Het is altijd belangrijk om te erkennen dat een langzaam, gestaag tempo het beste voor jullie is. Het stelt jullie tevens in de gelegenheid om te genieten van iedere stap die in positieve richting wordt gezet.

Deze downloads zullen rechtstreeks naar jullie energieveld gaan en ze zullen het je mogelijk maken om dat wat je niet meer wilt uit te filteren. Ze zullen je helpen vrij te blijven van inmenging van anderen, die allerlei soorten technieken tot hun beschikking hebben om je vibratie te verlagen en je energieveld te infiltreren met dingen die je niet langer dienen. Voor het geval jullie je afvragen waarom we dit niet eerder hebben gedaan, is dit omdat jullie hogere zelven wilden dat jullie bepaalde ervaringen zouden hebben, ervaringen die jullie nu niet langer nodig hebben.

Jullie zijn nu klaar om een zuivere ervaring te krijgen van alle positieve energieën die aanwezig zijn. Jullie zijn er klaar voor om een betere ervaring van jullie realiteit te ontvangen, ongeacht wat jullie aan het creëren zijn. Jullie hebben genoeg gedaan en genoeg geleden, en jullie hebben om dit beschermende filtersysteem gevraagd. Wij gaan natuurlijk samenwerken met jullie gidsen en jullie hogere zelf om ervoor te zorgen dat deze energieën niet alleen worden ontvangen, maar ook door iedereen op Aarde op de juiste manier worden gebruikt, of het individu nu wakker is of niet.

Wij weten dat dit zal leiden tot massaal ontwaken en als gevolg hiervan zullen allen die al een tijdje wakker zijn, meer vrienden en collega’s hebben om mee te spelen. We zijn erg enthousiast over deze downloads, en jullie kunnen verwachten dat deze voltooid zijn tegen de tijd van de lente-equinox. Zorg goed voor jezelf, neem voldoende rust en drink veel water om je voor te bereiden op wat komen gaat, want het is meer energie dan je gewend bent te ontvangen. En naar onze mening komen deze downloads precies op tijd voor jullie allemaal daar op Aarde.

Wij zijn de Arcturiaanse Raad, en we hebben genoten van het contact met jullie.”

Vertaling: Marieke