De 9D Arcturiaanse Raad ∞ Energieën die vanuit andere Universums binnenkomen

De 9D Arcturiaanse Raad Energieën die vanuit andere Universums binnenkomen

Gechanneld door Daniel Scranton – 5 augustus 2021

“Gegroet. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. Wij zijn verheugd om ons met jullie allen te verbinden.

Wij krijgen voortdurend toegang tot nieuwe waarheden over dit universum, omdat ons universum zich blijft uitbreiden en veranderen door onze aanwezigheid erin. We hebben het over ons allen die dit universum bewonen en dus nemen we jullie allemaal mee. Jullie zijn de changemakers op Aarde en het domino-effect dat jullie in het hele universum hebben, wordt door iedereen gevoeld en ervaren. We weten nu meer dan ooit hoe belangrijk het is om gefocust te zijn op de ervaringen die je wilt hebben in je leven en in het leven van anderen, omdat we steeds nieuwe energieën zien die vanuit andere universa binnenkomen om de keuzes te ondersteunen die jullie op Aarde maken.

Jullie hebben geen idee van de hoeveelheid invloed die jullie hebben en wij willen dat graag veranderen met jullie hulp en toestemming natuurlijk. We willen dat jullie weten en voelen hoe machtig jullie zijn en dus willen we jullie helpen in te zien dat jullie door de tijden die jullie nu meemaken en door zo gepolariseerd te zijn, meer creëren dan wanneer jullie volledig in vrede zouden leven en iedereen gezond en welvarend zou zijn op jullie planeet. Onthoud dat wanneer je de hoop begint te verliezen of het gevoel hebt dat jullie als menselijk collectief achteruitgaan.

Jullie hebben die spanning en dat conflict nodig om de aspecten van het menselijk collectieve bewustzijn te onthullen die nog geheeld en vergeven moeten worden. Jullie moeten allemaal erkennen dat jullie niet in een strijd of een oorlog verwikkeld zijn, alleen omdat jullie het niet eens zijn over een aantal belangrijke kwesties. Jullie moeten het oneens zijn met elkaar, niet alleen om toegang te krijgen tot de energieën die vanuit de verte naar dit universum komen, maar jullie moeten ook onvoorwaardelijke liefde ervaren om jezelf vollediger te leren kennen. En als je het met iemand oneens kunt zijn en een zeer vastberaden standpunt kunt innemen over datgene waarover je het oneens bent en toch van die persoon kunt houden, dan weet je dat je iets bereikt hebt in je leven, iets dat niet haalbaar zou zijn geweest zonder die onenigheid, die spanning, dat conflict.

Op dit moment groeien jullie exponentieel op Aarde en we groeien allemaal in dit universum als gevolg van de huidige menselijke conditie. Wij willen jullie bedanken dat jullie er zijn en bereid zijn zoveel te verdragen in naam van de expansie van het universum en de bevordering van het weten van de Bron. Dit zijn uitdagende tijden van verandering, en jullie zullen de weldoeners zijn op Aarde, want deze energieën die nu binnenkomen zijn op maat gemaakt om de veranderingen teweeg te brengen die jullie allemaal willen zien, veranderingen die jullie dichter bij elkaar zullen brengen, dichter bij volledig open buitenaards contact en dichter bij de voltooiing van jullie ascensie naar de vijfde dimensie.

Kijk naar het positieve temidden van alles wat jullie meemaken, want dat zal voor jullie de manier zijn om in een trilling te blijven die hoog genoeg is om te profiteren van deze nieuwe energieën die van ver komen.

Wij zijn de Arcturiaanse Raad en we hebben genoten van onze verbinding met jullie.”

Vertaling: Marieke – voor wakkeremensen.org