De 9D Arcturiaanse Raad ∞ Een Vooruitgangsrapport Voor De Mensheid & Een Uitnodiging

De 9D Arcturiaanse RaadEen Vooruitgangsrapport Voor De Mensheid & Een Uitnodiging

Gechanneld door: Daniel Scranton – 9 December 2022

“Gegroet. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. Wij zijn verheugd om ons met jullie allemaal te verbinden.

Wij nodigen jullie op een speelse manier uit om ons te vergezellen in onze waardering voor de mensheid op dit moment, omdat wij zien dat jullie je bewustzijnsniveau daar verhogen, ondanks de omstandigheden waarin jullie leven. Het is een tijd voor jullie om in waardering te zijn voor jullie zelf als individuen en als collectief, omdat jullie deze tijd die jullie hebben gehad om meer geïsoleerd te zijn, hebben doorgebracht op een manier die jullie ten goede is gekomen. Jullie hebben geen andere keus gehad dan naar binnen te gaan en te kijken naar waar jullie je nog steeds aan vasthouden, op welke knoppen van jullie wordt gedrukt en wat jullie nog moeten helen en vergeven.

Wanneer jullie deze eenvoudige stappen voorwaarts zetten in een tijd zoals een pandemie, laten jullie jezelf opnieuw geboren worden. Jullie komen er doorheen, en jullie raken er doorheen, maar jullie hoeven niet terug te gaan naar het leven zoals jullie leefden voor het begin van de pandemie. Jullie mogen beslissen wie jullie willen zijn, en jullie zijn nu duidelijker dan ooit over wie jullie willen zijn in de wereld.

Als je de tijd gebruikt die je krijgt om naar binnen te gaan, ontdek je dat je veel te geven hebt aan je medemensen. Er zijn veel manieren waarop de hele wereld baat heeft bij jullie aanwezigheid op dit moment, en hopelijk zijn jullie inmiddels tot dat besef gekomen. Wij staan te popelen om jullie te steunen in jullie werk, in jullie bijdrage aan het menselijk collectief bewustzijn, en wij reiken voortdurend onze niet-fysieke handen naar jullie uit en nodigen jullie uit om je bij ons aan te sluiten in het hogere-frequentiebereik.

Door je met ons te verbinden, kunnen jullie je vijfdimensionaal voelen, kunnen jullie toegang krijgen tot meer van de vijfdimensionale energieën, en kunnen jullie ervaren hoe het is om de verschuiving voltooid te hebben. Dit alles is nu beschikbaar voor jullie, en het is vooral beschikbaar voor diegenen onder jullie die bereid zijn om in zichzelf te kijken gedurende een tijd van groter isolement. Natuurlijk is het voor iedereen beschikbaar, maar als mensen op dit moment niet de capaciteit hebben om het werk van zelfonderzoek te doen, zullen ze doorgaan waar ze waren gebleven voordat de pandemie begon. Het zal altijd belangrijk voor jullie zijn om te zien hoe iets als deze tijd jullie dient, in plaats van alleen maar te zoeken naar schurken om met de vinger naar te wijzen.

En jullie zullen altijd inzien dat er buiten jullie niets verandert totdat jullie veranderen wat er binnen in jullie omgaat. Wij zien dat genoeg van jullie dat doen om ons zeer optimistisch te voelen, en natuurlijk weten wij dat jullie het verschil hebben gemaakt dat jullie op jullie wereld wilden maken, omdat wij de collectieve energie van de mensheid kunnen voelen. Wij nodigen jullie uit om je trots te voelen, om te popelen om terug te keren naar de wereld op alle manieren die jullie willen, en wij nodigen jullie uit om je medemensen te laten zien wat jullie hebben ontdekt dat in jullie zit door deze tijd van zelfonderzoek die jullie hebben gehad.  

Wij zijn de Arcturiaanse Raad, en we hebben genoten van de verbinding met jullie.”

Vertaling: Martien / voor wakkeremensen.org