De 9D Arcturiaanse Raad ∞ “Een Verenigd Collectief van Hogere Zelven”

De 9D Arcturiaanse Raad ∞

“Een Verenigd Collectief van Hogere Zelven” 

Gechanneld door Daniel Scranton – 2 December 2020

“Gegroet. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. We zijn blij ons met jullie allen te kunnen verbinden.

We zijn begonnen met het bespoedigen van het bezorgen van de energieën die jullie zullen helpen om te transformeren en jezelf te leren kennen als een verenigd collectief van hogere zelven. Dit is het ultieme doel voor de mensheid, en dat is waar, ook al realiseren de meeste mensen zich niet dat dit iets is dat ze zouden willen zien gebeuren. De energieën die we in een steeds sneller tempo voortbrengen, zijn er om je eraan te herinneren dat iedereen buiten je een weerspiegeling is van jezelf is en dat er iets te winnen valt door je ervaringen met hen.

Je hoeft niemand te veranderen of uit je leven te verwijderen om nog lang en gelukkig te leven. Je moet jezelf afvragen hoe je van het aspect van jezelf kunt houden dat die ander vertegenwoordigt. Dat is hoe je een verenigd collectief van hogere zelven gaat vormen. Zo ga je leren van al die miljarden mensen om je heen, die je uittesten, je irriteren en die geloven in verhalen die jou van streek maken.

Je moet meer doen dan naast je medemensen te leven en ze te tolereren; je moet ze zien zoals jezelf, misschien niet de jij in dit leven, maar de jij op een bepaald punt in een van je incarnaties. En als je door iemand getriggerd wordt, heb je een onopgelost trauma dat deze persoon je helpt op te lossen. Dus laat ze alsjeblieft. En ook als je sommige mensen hoort zeggen: ‘Deze mensen hier moeten anders zijn, ze moeten worden geëlimineerd of opgesloten’, let dan niet op die mensen en hun woorden. Blijf niet vallen voor de hoax van afscheiding.

Je bent niet hier om erachter te komen wie de slechteriken werkelijk zijn, zodat ze kunnen worden gestopt. Iedereen die zich bezighoudt met gedachten, woorden en acties die deze energieën niet kunnen bijhouden, zal het heel moeilijk krijgen. En daarom hoef je niet te wachten tot ze zijn gearresteerd en opgesloten, ontmaskerd voor wie ze werkelijk zijn, om te profiteren van het bestaan ​​van duistere gedachten, duistere woorden en duistere acties.

Als je niet kunt toegeven dat er duisternis in je is, dan heb je meer werk te doen met jezelf, want als je niet kunt toegeven dat er iets is, kun je het niet omarmen en er voorbij gaan. En het zal je blijven voortstuwen om naar de slechteriken te zoeken – buiten je. We hebben dit zien gebeuren op andere werelden en zelfs in andere dimensies; Het werkt niet. We hebben ook het plan dat we zojuist voor je hebben opgesteld elke keer zien werken. Daarom kunnen we via deze channeler hier, via dit kanaal met volle overtuiging zeggen.

We weten wat werkt. We weten wat je naar een vijfdimensionale frequentie zal brengen, en we weten dat je er klaar voor bent om van het onbeminde te houden en het onvergeeflijke te vergeven. Je kunt en zult je hogere zelf worden en elk afzonderlijk lid van je menselijke collectief zien als een waardevol aspect van de Bron dat hun rol perfect speelt.

Wij zijn de Arcturiaanse Raad en we hebben genoten van het contact met jullie.”

Vertaling: Marieke