De 9D Arcturiaanse Raad  ∞  Een Prachtige Overgang Naar De 5e Dimensie

De 9D Arcturiaanse Raad  ∞  Een Prachtige Overgang Naar De 5e Dimensie

Gechanneld door Daniel Scranton – 18 September 2021

“Gegroet. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. We zijn blij om ons met jullie allemaal te verbinden.

Wij zijn op zoek naar de best mogelijke wegen om onszelf te doorkruisen, omdat we weten dat we ons bewegen in onze eigen ascensie-ervaring, en we kijken om met de stroom van die ascensie mee te gaan, net zoals jullie op zoek zijn naar de best mogelijke wegen voor jullie persoonlijke ontwikkeling, jullie persoonlijke ascensie. Jullie zullen je eigen unieke ervaring hebben van de ascensie van de mensheid en Moeder Aarde. Wat er ook gebeurt, die van jouw zal nog steeds uniek zijn. Zelfs wanneer je hoort over de verschillende voorspellingen die worden gedaan over ascensie, ervaart iedereen die die voorspelling ervaart iets dat uniek voor hem is.

Onthoud dat jullie bepalen hoe jullie alles ervaren, en dat jullie ook bepalen wat jullie ervaren met jullie vibratie. De beste manier voor jullie om in te voelen wat jullie in de toekomst aan het creëren zijn, is door op te merken wat jullie in het heden aan het vibreren zijn. En als er iets is wat je niet prettig vindt aan die trilling, adem er dan in totdat het verdwijnt, en activeer dan iets wat beter in je voelt. Je bent niet voorbestemd om je verleden of de geschiedenis van je genetische lijn te herhalen, want je bent wakker, en een van de dingen waar je wakker van bent is dat jouw vibratie ertoe doet en dat je er iets aan kunt doen.

Dit is waar als je denkt aan alle aspecten van het leven op Aarde voor jou en alle anderen op dit moment. Iedereen heeft op dit moment een andere ervaring van het leven op Aarde, en het is tijd voor iedereen om in zichzelf te kijken naar hoe hij of zij reageert op de werkelijkheid, want je hebt wel degelijk een keuze. Dit is een universum van vrije wil, en dat betekent dat je altijd een keuze hebt. Kies er altijd voor om eerst naar binnen te kijken, voordat je ruzie maakt met iemand, voordat je actie onderneemt vanuit een plaats van angst of vrees. Kijk altijd eerst naar binnen en voel wat die vibratie is, want die zal dicteren wat er gebeurt.

En je kunt een belangrijke speler zijn in wat er gebeurt voor de hele mensheid als je het pad naar ascensie kiest dat goed voelt voor jou en dat een zo goed mogelijke gevoelservaring zal zijn voor alle anderen. Zeker, hoe meer je jezelf hebt voorbereid op de ervaring, hoe beter. Je kunt ruimte houden voor je medemensen zodat ook zij hun ontwakende ervaringen hebben, naar binnen beginnen te kijken en hun interne vibraties beginnen te verschuiven. We weten dat jullie allemaal een prachtige ervaring kunnen hebben, en het kan nog steeds uniek zijn voor ieder van jullie.

En wat belangrijk is voor jullie om nu te weten, is dat jullie het niet allemaal eens hoeven te zijn over wat er in de toekomst zal gebeuren, maar hopelijk kunnen jullie het erover eens zijn dat jullie allemaal invloed kunnen hebben op de toekomst vanuit het nu. De meeste mensen geloven dat zij de toekomst zullen beïnvloeden door wat zij doen, en dat is natuurlijk tot op zekere hoogte juist. Maar hopelijk heeft die persoon de actie ondernomen op basis van de hogere vibratie die hij in zichzelf heeft bereikt door het bewuste werk dat nodig is om jullie in die staat te brengen waarin je geïnspireerde actie onderneemt.

En voor degenen onder jullie die niet weten wat ze moeten doen, willen we jullie geruststellen dat zitten, ademen, focussen en het activeren van een hogere frequentie vibratie genoeg is, en als iedereen op de planeet dat op dit moment zou doen, zouden jullie jezelf verzekeren van een prachtige, kalme, vredige overgang naar de vijfde dimensie.

Wij zijn de Arcturiaanse Raad, en we hebben genoten van onze verbinding met jullie.”

Vertaling: Martien / voor wakkeremensen.org