De 9D Arcturiaanse Raad ∞ Een Nieuw Energie Leveringssysteem van de 9e Dimensie 

De 9D Arcturiaanse Raad ∞ Een Nieuw Energie Leveringssysteem van de 9e Dimensie

Gechanneld door Daniel Scranton – 22 April 2021

“Gegroet. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. Wij zijn verheugd ons met jullie allen te kunnen verbinden.

Wij zoeken naar de perfecte gelegenheden om de energieën te zenden die gevraagd zijn. We weten echter dat niet iedereen op Aarde op hetzelfde moment klaar is voor de energieën die wij willen sturen. We hebben dus een systeem ontwikkeld, een partnerschap met Moeder Aarde en Moeder Natuur om de energieën te leveren waar jullie allemaal om hebben gevraagd. De systemen die we voor deze energieën hebben gebruikt zijn bloemen, bomen, planten, grassprieten, waterpartijen en zelfs rotsen.

Wanneer je in de natuur bent en een van deze met energie doordrenkte elementen  van de natuur waardeert, zul je de energieën ontvangen die je nodig hebt en waarnaar je verlangt. Wanneer je met je rug tegen een boom of een rots zit of wanneer je jezelf hebt ondergedompeld in natuurwater, dan is dat het moment waarop de energieën aan je worden gegeven. We proberen jullie niet alleen de natuur in te lokken omdat we weten dat het goed voor je is. We weten ook dat jullie er klaar voor moeten zijn, ervoor open moeten staan, ontspannen moeten zijn en een trilling moeten hebben die hoog genoeg is om de energieën te ontvangen die wij jullie aanbieden. En we weten dat Moeder Natuur dat effect op jullie heeft.

Zelfs degenen die dit niet weten, hun hoofd laten hangen of nog steeds gehecht zijn aan hun apparaten, kunnen niet anders dan opgetild worden door de energie van Moeder Natuur. Ze omwikkelt je met haar liefde, haar vreugde en met opwinding om zich met een mens te verbinden. Daarom heeft iedereen er baat bij om alleen maar een boom aan te raken midden op een trottoir in een grote stad. Zelfs dat helpt en geeft je de energieën die je wenst.

Dus als je niet naar een bos, een strand, een weide of een vijver kunt gaan, zoek dan een stukje gras en ga er met je blote voeten op staan. Of ga op dat stukje gras zitten. Geef jezelf de kans te ontvangen waar je om gevraagd hebt en wat wij geleverd hebben. Voel alle positieve effecten van het buiten zijn in de Natuur, want de energieën die wij jullie zenden zijn maar een klein deel van wat zij jullie kan geven. Wij zijn namelijk niet de enigen die deze nieuwe tactiek toepassen.

We hebben dit besproken met al onze collega’s in de negende dimensie en de hogere dimensionale werelden. We zijn het allemaal eens over de effectiviteit van dit leveringssysteem, ook voor diegenen die de natuur niet waarderen. Zelfs zij die om wat voor reden dan ook de natuur niet kunnen uitstaan hebben nog steeds baat bij de geringste interactie met de schoonheid die jullie overal om je heen en recht onder je voeten hebben.

Wij zijn de Arcturiaanse Raad en we hebben genoten van het contact met jullie.”

Vertaling: Marieke